Zomerdienst aan het Meer

Buurten &Zo ontvangt royale donatie van Zomerdienst aan het Meer

Buurten &Zo heeft een cheque ontvangen van de collecteopbrengst van de Zomerdienst aan het Meer. Deze jaarlijkse samenkomst vond ruim een maand geleden plaats en steunt elk jaar een lokaal goed doel. Dit jaar viel de keuze op Buurten &Zo.

Tijdens de Zomerdienst hield predikant Anne Marie van Briemen een enthousiast verhaal over Buurten &Zo. Dit buurtcentrum, gevestigd in de Jozef, is een gastvrije plek voor Alphenaren waar mensen samen kunnen eten, elkaar leren kennen en helpen. Daarnaast begeleidt Buurten &Zo mensen naar een opleiding of betaald werk.

Cheque

De organisatie van de Zomerdienst overhandigde de cheque, ter waarde van €8.538,48, aan Kirsten Bruijnes en Fred van Oostenrijk van Buurten &Zo. Met dit bedrag kan Buurten &Zo onder andere een buitenterras aanleggen. Kirsten Bruijnes reageerde dankbaar: "Wat zijn we superblij met dit mooie bedrag. Wat mooi dat Alphenaren zo gul hebben gegeven voor dit project vóór Alphenaren. Bedankt aan alle bezoekers van de Zomerdienst!"

De Zomerdienst van volgend jaar kan alvast in de agenda worden gezet: deze vindt plaats op zondag 8 juni 2025.

Op de foto van links naar rechts: Ernst-Jan van Keulen, Fred van Oostenrijk, Kirsten Bruijnes, Jochem van Oers.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.