By Louloe Fashion
Advertorial Winkels

By LouLoe Fashion en Hippe Eigenwijsjes openen grotere winkel in De Aarhof

Al jaren staan By LouLoe Fashion en Hippe Eigenwijsjes op braderieën en jaarmarkten. Vanwege dit succes en de vele vragen of zij ook een winkel hebben, besloten Monique (By LouLoe Fashion ) en Jolanda (Hippe Eigenwijsjes) hun eerste Pop-up store te openen in het winkelcentrum de Aarhof 5 (het oude schoenmakers winkeltje) in Alphen aan den Rijn. 

Ook wegens dit grote succes en de talloze leuke reacties van de klanten zullen ze uitbreiden naar een grotere winkel in hetzelfde winkelcentrum, Aarhof 37, tegenover de Blokker en naast de boekenvoordeel winkel. Bij By LouLoe Fashion vind je naast de nieuwste kledingtrends voor dames ook prachtige sieraden, lederen tassen, en haaraccessoires. Daarnaast hebben ze de collectie uitgebreid met leuke trendy schoenen. 

De tekst loopt verder onder de afbeelding.

louloe 2.jpg

Leukste en hipste baby- en kinderkleding

Bij Hippe Eigenwijsjes shop je de allerleukste en hipste baby- en kinderkleding. Je vindt er o.a leuke nieuwe Mama & Ik en Papa & Ik setjes. In maart komt er een nieuwe baby collectie bij voor zowel jongens als meisjes. Elke week gaan ze voor de klanten op zoek naar de allernieuwste kledingtrends voor zowel dames als kinderen in binnen- en buitenland. Zo shop je bij hen de allernieuwste en betaalbaarste kleding.

Donderdag 23 februari openen ze hun nieuwe winkel. Op zaterdag 25 februari is de feestelijke opening. Kom gezellig shoppen. dan zorgen zij voor een lekker hapje en drankje. Profiteer daarnaast twee weken lang van de feestelijke openingsactie: 10% korting op alle dames- en kinderkleding. 

Volg ze ook op Facebook, Instagram en TikTok via @bylouloefashion en @hippeeigenwijsjes. Hier vind je elke dag nieuwe foto’s en filmpjes. “We zien je graag! Liefs Team By LouLoe Fashion & Hippe Eigenwijsjes.”


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.