Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

C-HR bij Van Ekris met € 4.000 voordeel en gratis set treeplanken

Graag wil Toyota Van Ekris hun nieuwe hybride actie van de Toyota C-HR niet aan jou voorbij laten gaan! Tot € 4.000 voordeel op een nieuwe C-HR waarbij je ook nog een gratis treeplanken set krijgt ter waarde van € 1.241*.

Wellicht heb je al vanuit de media vernomen dat Toyota op dit moment de nieuwe C-HR Hybride voor de prijs van een benzineauto aanbiedt? Dit houdt in dat je tijdelijk niets extra betaalt voor een hybride-uitvoering, waardoor jouw voordeel oploopt tot € 2.500!

Voordeel tot € 4.000 in de maand juni

Tevens kan je in de maand juni profiteren van een extra inruilpremie boven op je inruilwaarde ter waarde van € 1.500, waardoor jouw voordeel in totaal kan oplopen tot € 4.000.

De nieuwe C-HR net vernieuwd

  • Ook leverbaar met 2.0 liter motor (186 PK)
  • Stiller met rijden
  • Facelift in het interieur en exterieur
  • Apple Carplay en Android Auto
  • Gratis bij van Ekris op alle nieuwe voorraad C-HR modellen treeplanken t.w.v. € 1.241
  • Voordeel kan oplopen tot € 4.000
treeplanken.jpg
Gratis stoere treeplanken ter waarde van € 1.241.

Naast het feit dat Toyota Van Ekris op dit moment mooie acties heeft op de nieuwe C-HR, zijn zij, wegens schaarste, ook nog eens zeer geïnteresseerd in jouw auto. De vraag naar gebruikte auto’s is erg hoog. Toyota Van Ekris ruilt en/of koopt deze dan ook graag in.

Benieuwd naar wat jouw auto waard is? Je kan dit via de website geheel vrijblijvend opvragen. Natuurlijk mag je ook even langskomen voor een proefrit of bezichtiging. De vakmensen bij Toyota Van Ekris kunnen dan gelijk even naar jouw inruilauto kijken. 

C-HR proefrijden of kijken

Het Toyota Van Ekris-team in Alphen en Mijdrecht laten je graag kennismaken met deze prachtige CHR. Kijken of proefrijden? Bel even voor een afspraak met hun team. Bel 0172-571437 en vraag naar Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn en Ricardo Beverloo.

Van_Ekris_066_DSC0544.jpg

Op de foto: Corné, Jeroen en Ricardo

*actie alleen op onze voorraad modellen. Vraag naar de voorwaarden. 


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 16:43

Stralend van binnen en van buiten? Ontdek Transformational Cupping bij Chi & Zo

Wil je van je cellulite af en wil je die plattere buik? Of heb je genoeg van die aanhoudende hoofdpijn? Voel je je belemmerd door rugpijn, zware benen of pijnlijke knieën? Zoek niet verder, want de oplossing is er: Transformational Cupping. Deze fantastische methode kan je van al deze klachten af helpen of doen verminderen.

Milieu en duurzaamheid gisteren 15:21

Starten met duurzaamheid en voedselvoorziening

Nu vandaag de dag veel producten in de supermarkt duurder worden en vaak ook van ver komen, loont het om zelf voedsel te verbouwen en lokale producten te kopen. Dit draagt bij aan betaalbaar, duurzaam en lekker leven! Om hier meer over te leren ben je zaterdag 20 april welkom bij de Groene Inspiratiemarkt van het Huis van Duurzaamheid.

Advertorial Politiek plein gisteren 14:10

GroenLinks blij met sluiting Ziendeweg voor doorgaand verkeer

GroenLinks is blij, want de Ziendeweg wordt autovrij. Volgens de partij betekent dit een enorme verbetering voor natuur, dieren en mensen die in dit gebied willen fietsen en wandelen. GroenLinks heeft hiervoor druk uitgeoefend in de raad, via acties, en door steun aan bezorgde omwonenden.

Maatschappelijk gisteren 12:59

Goede doelen ontvangen cheque van Stichting Kringloop Alphen

Goede doelen in Alphen aan den Rijn ontvingen deze week een hartverwarmende verrassing van Stichting Kringloop Alphen. Elk jaar streeft de stichting ernaar een bedrag aan goede doelen te schenken. Na een oproep aan klanten, personeel en andere geïnteresseerden werden tien organisaties geselecteerd om een cheque te ontvangen, variërend van 500 tot 1500 euro, afhankelijk van hun verzamelde punten.

Politie en handhaving gisteren 11:45

Insluiper betrapt en gearresteerd met pepperspray op zak

Afgelopen weekend werd de rust van een bewoner aan de Blijenbergstraat in Alphen aan den Rijn ruw verstoord toen er plotseling een ongewenste gast in de woning stond. De bewoner zag tot zijn verbazing een vreemde man in zijn huis staan, met zijn portemonnee in zijn hand.

Maatschappelijk gisteren 10:32

Inzamelingsactie sportkleding bij Scala College voor SPORT JE OOK MEE?!

Deze week start op alle vestigingen van het Scala College een bijzondere inzamelingsactie van sportkleding voor het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers worden aangemoedigd om gebruikte sportkleding te doneren door deze tot en met dinsdag 23 april in te leveren bij speciale containers in de hal. Gisteren stonden de eerste docenten en leerlingen al klaar om hun bijdrage te leveren.