Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

C-HR bij Van Ekris met € 4.000 voordeel en gratis set treeplanken

Graag wil Toyota Van Ekris hun nieuwe hybride actie van de Toyota C-HR niet aan jou voorbij laten gaan! Tot € 4.000 voordeel op een nieuwe C-HR waarbij je ook nog een gratis treeplanken set krijgt ter waarde van € 1.241*.

Wellicht heb je al vanuit de media vernomen dat Toyota op dit moment de nieuwe C-HR Hybride voor de prijs van een benzineauto aanbiedt? Dit houdt in dat je tijdelijk niets extra betaalt voor een hybride-uitvoering, waardoor jouw voordeel oploopt tot € 2.500!

Voordeel tot € 4.000 in de maand juni

Tevens kan je in de maand juni profiteren van een extra inruilpremie boven op je inruilwaarde ter waarde van € 1.500, waardoor jouw voordeel in totaal kan oplopen tot € 4.000.

De nieuwe C-HR net vernieuwd

  • Ook leverbaar met 2.0 liter motor (186 PK)
  • Stiller met rijden
  • Facelift in het interieur en exterieur
  • Apple Carplay en Android Auto
  • Gratis bij van Ekris op alle nieuwe voorraad C-HR modellen treeplanken t.w.v. € 1.241
  • Voordeel kan oplopen tot € 4.000
treeplanken.jpg
Gratis stoere treeplanken ter waarde van € 1.241.

Naast het feit dat Toyota Van Ekris op dit moment mooie acties heeft op de nieuwe C-HR, zijn zij, wegens schaarste, ook nog eens zeer geïnteresseerd in jouw auto. De vraag naar gebruikte auto’s is erg hoog. Toyota Van Ekris ruilt en/of koopt deze dan ook graag in.

Benieuwd naar wat jouw auto waard is? Je kan dit via de website geheel vrijblijvend opvragen. Natuurlijk mag je ook even langskomen voor een proefrit of bezichtiging. De vakmensen bij Toyota Van Ekris kunnen dan gelijk even naar jouw inruilauto kijken. 

C-HR proefrijden of kijken

Het Toyota Van Ekris-team in Alphen en Mijdrecht laten je graag kennismaken met deze prachtige CHR. Kijken of proefrijden? Bel even voor een afspraak met hun team. Bel 0172-571437 en vraag naar Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn en Ricardo Beverloo.

Van_Ekris_066_DSC0544.jpg

Op de foto: Corné, Jeroen en Ricardo

*actie alleen op onze voorraad modellen. Vraag naar de voorwaarden. 


Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 16:44

Het nieuws van week 23 samengevat in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen? Van te kort aan horecapersoneel en een pilot om de terrassen langer open te houden tot aan het Europees Kampioenschap dat deze week aftrapte en Thomas Berge die het aan de stok kreeg met handhavers. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht. 

Werken gisteren 14:10

Het nieuwe vacature aanbod van week 23

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Handelsnederzetting

Als er een castellum 'in the middle of nowhere' wordt gebouwd, verschijnt er binnen de kortste keren ook een handelsnederzetting. Dat zal in Alphen aan den Rijn niet anders zijn geweest. In zo'n kampdorp wonen gezinnen van soldaten, ambachtslieden en handelaren.

Overige gisteren 10:12

Betalen Alphense hondenbezitters straks geen hondenbelasting meer?

Een hond is je beste vriend, maar daar moet je jaarlijks wel wat voor over hebben. Althans, in de helft van de gemeenten in Nederland moet je nu nog hondenbelasting betalen, maar een meerderheid van de Tweede Kamer wil van de belasting af. En dat scheelt Alphense hondenbezitters jaarlijks tientallen euro’s.