Winkelcentrum De Baronie
Advertorial Winkels

Cadeaumaand: winkelcentrum De Baronie geeft 10 kerstpakketten weg t.w.v. € 200

De feestdagen staan weer voor de deur! Tijd om de eerste voorbereidingen te treffen. Bij winkelcentrum De Baronie vind je alles wat je nodig hebt voor de feestdagen. Van de leukste kerstcadeaus en de mooiste feestversieringen tot aan de lekkerste producten voor een ultieme feestmaaltijd.

Cadeaumaand

Om het jaar positief en liefdevol af te sluiten staat van maandag 22 november t/m zaterdag 18 december winkelcentrum De Baronie in het teken van de cadeaumaand. Juist in deze tijd denken we even wat extra aan elkaar. De cadeaumaand staat voor: gezondheid, gezelligheid, liefde, vrienden, familie en natuurlijk cadeaus. Winkelcentrum De Baronie geeft 10 kerstpakketten t.w.v. € 200 weg!

Winactie

De hele maand lang maak je kans op 1 van de 10 kerstpakketten, of beter gezegd: jij maakt kans om er één aan iemand te geven! Wie verdient er volgens jou wat extra positiviteit en liefde deze maand? Houd de website en social media kanalen van winkelcentrum De Baronie goed in gaten om op de hoogte te blijven van de acties!

Over Winkelcentrum De Baronie

De volgende ondernemingen zijn in winkelcentrum De Baronie gevestigd: Action, Baronie Telecom, Baronie Doner Plaza, Big Bazar, Bakker Breggen, Bristol, Chocolatier Martinez, De Beren, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Johnny’s Burger, Fit For Free, Hoogvliet, Cuts & Colours, Kruidvat, Lidl, Nguyen-Nguyen, Lunchroom Jaffna, Primera, Slagerij Bartens, Subway, Shabu Shabu, Shabu To Go, Visspecialist Sluizeman en Zeeman.

Parkeren kan in parkeergarage Baronie bij het winkelcentrum (Pr. Margrietlaan 74-78). De eerste 1,5 uur is gratis.

Kijk voor meer informatie over winkelcentrum Baronie op www.baronie.nu, www.facebook.com/winkelenindebaronie of www.instagram.com/debaroniealphen.


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 15:21

Bijzondere voorstelling over Afasie tijdens Week van Ontmoeten en Verbinden

De Week van de Afasie 2022 vindt plaats van 1 tot en met 8 oktober 2022. Dit jaar is het thema: "afasie zoekt verbinding". Omdat Castellum als partner nauw betrokken is bij de Week van Ontmoeten en Verbinden, biedt het theater de voorstelling ‘Breeknacht’ tegen een speciaal tarief aan tijdens deze themaweek. 

Gemeente gisteren 14:09

Bladkorven terug in de Alphense straten

In de herfst vallen de bladeren van de bomen, wat voor het nodige ongemak kan zorgen. Vanaf half oktober plaatst de gemeente daarom weer bladkorven in de straten in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Werken gisteren 12:42

De nieuwste vacatures van week 38

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Limesjaar 2022 gisteren 11:56

ROMEINEN Reiswagen

Toen het Romeinse leger eenmaal langs de grensrivier ingeburgerd was, werd al snel duidelijk dat de Romeinse manier van leven ook in de grensstreken gewoon werd voortgezet. En dus werd langs de grens een Romeinse weg aangelegd, die gebruikt werd door het leger en de inwoners.

Advertorial Overige gisteren 10:35

Nieuwe reeks seniorencolleges met Open Maakplaats

Het is nooit te laat om te leren. Bibliotheek Rijn en Venen en Stichting OGJG organiseren daarom een nieuwe reeks seniorencolleges over Slimme Computers, speciaal voor de nieuwsgierige 55+er. 

Nationale Sportweek 2022 gisteren 09:10

Nationale Sportweek: terugblik vrijdag en vooruitblik laatste weekend

Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en bewegen: dat is waar de Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september 2022 om draait. Benieuwd wat er vrijdag allemaal te beleven was? Bekijk hier de foto's! We blikken ook gelijk vooruit op het laatste weekend.