Winkelcentrum De Baronie
Advertorial Winkels

Cadeaumaand: winkelcentrum De Baronie geeft 10 kerstpakketten weg t.w.v. € 200

De feestdagen staan weer voor de deur! Tijd om de eerste voorbereidingen te treffen. Bij winkelcentrum De Baronie vind je alles wat je nodig hebt voor de feestdagen. Van de leukste kerstcadeaus en de mooiste feestversieringen tot aan de lekkerste producten voor een ultieme feestmaaltijd.

Cadeaumaand

Om het jaar positief en liefdevol af te sluiten staat van maandag 22 november t/m zaterdag 18 december winkelcentrum De Baronie in het teken van de cadeaumaand. Juist in deze tijd denken we even wat extra aan elkaar. De cadeaumaand staat voor: gezondheid, gezelligheid, liefde, vrienden, familie en natuurlijk cadeaus. Winkelcentrum De Baronie geeft 10 kerstpakketten t.w.v. € 200 weg!

Winactie

De hele maand lang maak je kans op 1 van de 10 kerstpakketten, of beter gezegd: jij maakt kans om er één aan iemand te geven! Wie verdient er volgens jou wat extra positiviteit en liefde deze maand? Houd de website en social media kanalen van winkelcentrum De Baronie goed in gaten om op de hoogte te blijven van de acties!

Over Winkelcentrum De Baronie

De volgende ondernemingen zijn in winkelcentrum De Baronie gevestigd: Action, Baronie Telecom, Baronie Doner Plaza, Big Bazar, Bakker Breggen, Bristol, Chocolatier Martinez, De Beren, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Johnny’s Burger, Fit For Free, Hoogvliet, Cuts & Colours, Kruidvat, Lidl, Nguyen-Nguyen, Lunchroom Jaffna, Primera, Slagerij Bartens, Subway, Shabu Shabu, Shabu To Go, Visspecialist Sluizeman en Zeeman.

Parkeren kan in parkeergarage Baronie bij het winkelcentrum (Pr. Margrietlaan 74-78). De eerste 1,5 uur is gratis.

Kijk voor meer informatie over winkelcentrum Baronie op www.baronie.nu, www.facebook.com/winkelenindebaronie of www.instagram.com/debaroniealphen.


Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.