Advertorial Sport

Campagne #AlphenSport weer binnen van start gegaan

#AlphenDanst, #AlphenZwemt, #AlphenSquasht, #AlphenYogaat, #AlphenBokst, #AlphenSkiet, en #AlphenSport. Met deze kreten bundelen zeventien Alphense ondernemingen in de sport- en beweegsector hun krachten. Deze week trappen zij af met een unieke promotiecampagne voor binnensport.

Na de vakantieperiode en de maanden ervoor, waarin de binnensport volledig stil gelegen heeft, is iedereen er nu toch wel echt weer aan toe om nieuwe sport- en beweegmogelijkheden te gaan ontdekken voor de komende wintermaanden. De zeventien ondernemingen uit Alphen komen daarom met een ruim aanbod van plezierige, leuke, gezonde maar vooral ook veilige sport- en beweegmogelijkheden. Hiermee hopen zij gezamenlijk de inwoners van de Alphense regio te stimuleren in september in beweging te komen.

De website www.alphensportbinnen.nl is nu online. Hierop presenteren de deelnemende bedrijven maar liefst 50 verschillende tickets die toegang geven tot zo’n 500 verschillende trainingen, lessen en workshops in de actieweken van 7 september t/m 4 oktober 2020. Met deze campagne richten de ondernemers zich vooral op volwassenen. Voor iedere leeftijd is er wel een passend aanbod.

De ondernemingen die samenwerken in deze campagne zijn: Bezemer Fitness, Cools Dance & Events, De Thermen2, De Vos Danscentrum, Kobayashi Dojo, Living Well Fitness Boskoop, Marieke Moves, Pilates Club Alphen, Karate Sam Muller, Ski & Snowboard Xperience, Sport2BFit, Sylvester PT, Tangoschool Temperamento, Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot, Teus de Kruyf Institute en Yoga Treasure.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.