Vanochtend heeft Carst Teiwes van Berntsen Mulder Advocaten een dinercheque in ontvangst genomen bij Businessclub Rijnstreek. Hij ontving deze waardering omdat hij het afgelopen kwartaal het beste genetwerkt heeft voor leden van de businessclub.

Het was vandaag al vroeg druk in Theater Castellum: al om 7.00 uur kwam de leden van Businessclub Rijnstreek hier bij elkaar voor hun wekelijkse netwerkontbijt. Tijdens deze bijeenkomst onthulde het bestuur wie de beste netwerker van de club is geweest het afgelopen kwartaal.

Ditmaal viel de prijs ten deel aan Carst Teiwes van Berntsen Mulder Advocaten. hij ontving uit handen van penningmeester Arnout Verveen een dinercheque van restaurant De Dyck in Woubrugge, ter waarde van 125 euro.

Businessclub Rijnstreek is een netwerkorganisatie voor ondernemers in het Groene Hart. De club komt iedere vrijdagochtend bijeen in Theater Castellum. Onder het motto ‘Blijf groeien!’ wisselen de leden tijdens het ontbijt kennis, ervaring en contacten met elkaar uit. Ondernemers die kennis willen maken met Businessclub Rijnstreek, zijn van harte welkom om kosteloos een keer mee te ontbijten. Aanmelden hiervoor kan bij Dick van der Post: dvanderpostbcr@hotmail.com.