Josh Walet
Advertorial Overige

Carwash Easy and Go introduceert nieuw wasprogramma

Carwash Easy and Go bestaat dit jaar 12 jaar en dat bekent tijd voor een upgrade. Om die reden heeft Frans van den Heuvel, eigenaar van de Carwash, besloten een nieuw wasprogramma samen te stellen. Namelijk ‘het beste’ wasprogramma.

In ‘het beste’ wasprogramma wordt jouw auto gewassen en gedroogd. Daarnaast wordt er met Lava intensief een dikke schuimdeken over je auto gelegd waarbij hardnekkig vuil van de auto losgeweekt. Ook wordt er wax en polish aangebracht, wordt de bodem gereinigd, en worden de velgen en banden intensief gereinigd.

In totaal zijn er nu vier wasprogramma’s beschikbaar. ‘Budget’, ‘normaal’, ‘meest gekozen’ en het nieuwste wasprogramma ‘het beste’. De bekende ‘Topwash’ gaat nu verder onder ‘meest gekozen’ en is daarbij een euro goedkoper geworden!

‘Het beste’ pakket

Wat is er nou zo bijzonder aan ‘het beste’ pakket? Dat is de nieuwe high-end polymeer van Protector Coating. Deze levert extra lange en duurzame bescherming tegen diverse weersinvloeden zoals UV-straling, insecten en (zure) regen.

Protect Coating beschermt het lakwerk van jouw auto als een onzichtbare tweede huid. ‘’Het vult de poriën in de lak sensationeel op, brengt een sterk beschermende laag aan en levert uitstekende droogresultaten’’, legt Frans uit. ‘’Je ziet onmiddellijk verschil!’’

Bovendien kan je voor € 2,50 de Protector Coating kiezen als extra optie bij alle wasprogramma’s.

Carwash Washcard: altijd korting

Heb jij al gehoord van de Carwash Washcard? Deze kaart levert je een hoop voordelen op: zo kun je altijd wassen voor happy hour prijzen, krijg je een gratis wasbeurt op je verjaardag (indien je deze geregistreerd hebt) en krijg je jouw bonus na het opwaarderen direct bij je tegoed geboekt. Ook kun je gemakkelijk betalen met het tegoed op de washcard.

Carwash Easy and Go is centraal gelegen langs de N11, naast de McDonalds. Het adres is Gouwelandenlaan 20 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 12:22

Krijg een GRATIS boxspring bij Dutch Dream Slaapcomfort!

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Zijn je matrassen doorgezakt en is je bed aan vervanging toe? Wacht dan niet langer. De hele maand juli krijg je bij Dutch Dream Slaapcomfort namelijk een boxspring CADEAU!

Politiek vandaag 10:50

Gemeente Alphen aan den Rijn financieel gezond

Hoewel de gemeente het op papier goed doet wat betreft de financiën, is een waarschuwing op zijn plaats. Wethouder financiën, Gert van den Ham, meldt dan ook: "Voor nu ziet het er goed uit, maar de wereld is in beweging."

Overige vandaag 09:14

World Servants Alphen gaat aan de slag in Oeganda

Negen dienstbare Alphenaren steken deze zomer hun handen uit de mouwen in Oeganda. Van 16 juli tot 5 augustus gaan ze in het dorp Cinya aan de slag om een kleuterschool te bouwen. Op 10 juli 2022 om 09:30 uur wordt in de Adventskerk een dienst gehouden om hen uit te zwaaien.