Over een aantal weken is het alweer Kerst. Om dit met familie, vrienden en collega’s eindelijk weer eens feestelijk te vieren, organiseren de Cascarvieten een fantastische Christmasdreams Dinnershow op het podium in Avifauna. 

Wanneer je het park betreedt word je al meegenomen in Kerstsfeer waarbij versierde kerstbomen en kerstverlichting uiteraard niet zullen ontbreken.  

Er wordt gezorgd voor een show met dans, musical en zang in blokken, met daarbij een gastoptreden van John Zoet en Milko van Leeuwen. John is bekend van vele ballads en dansmuziek. Milko is een zanger uit de eigen stal van de Cascarvieten. "De combinatie staat garant voor een geweldige avond vol entertainment en ruimte om zelf een dansje te wagen".  

Tijdens deze avond zorgt Van der Valk voor een buffet, inclusief een dessertbuffet. De drankjes van het binnenlands gedistilleerde assortiment zijn inbegrepen voor de prijs van € 62,50. Het drankarrangement geldt van 19:00 uur tot 23:00 uur. Alles wordt weer verzorgd zoals je van Van der Valk gewend bent. Uiteraard met een glas prosecco om te beginnen. 

Tickets zijn te reserveren via volgende link: Christmasdreams@cascarvieten.nl