Avifauna
Advertorial Evenementen

Cascarvieten organiseren Christmas Dinnershow bij Van der Valk Avifauna op vrijdag 11 November

Over een aantal weken is het alweer Kerst. Om dit met familie, vrienden en collega’s eindelijk weer eens feestelijk te vieren, organiseren de Cascarvieten een fantastische Christmasdreams Dinnershow op het podium in Avifauna. 

Wanneer je het park betreedt word je al meegenomen in Kerstsfeer waarbij versierde kerstbomen en kerstverlichting uiteraard niet zullen ontbreken.  

Er wordt gezorgd voor een show met dans, musical en zang in blokken, met daarbij een gastoptreden van John Zoet en Milko van Leeuwen. John is bekend van vele ballads en dansmuziek. Milko is een zanger uit de eigen stal van de Cascarvieten. "De combinatie staat garant voor een geweldige avond vol entertainment en ruimte om zelf een dansje te wagen".  

Tijdens deze avond zorgt Van der Valk voor een buffet, inclusief een dessertbuffet. De drankjes van het binnenlands gedistilleerde assortiment zijn inbegrepen voor de prijs van € 62,50. Het drankarrangement geldt van 19:00 uur tot 23:00 uur. Alles wordt weer verzorgd zoals je van Van der Valk gewend bent. Uiteraard met een glas prosecco om te beginnen. 

Tickets zijn te reserveren via volgende link: Christmasdreams@cascarvieten.nl


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.