Avifauna
Advertorial Evenementen

Cascarvieten organiseren Christmas Dinnershow bij Van der Valk Avifauna op vrijdag 11 November

Over een aantal weken is het alweer Kerst. Om dit met familie, vrienden en collega’s eindelijk weer eens feestelijk te vieren, organiseren de Cascarvieten een fantastische Christmasdreams Dinnershow op het podium in Avifauna. 

Wanneer je het park betreedt word je al meegenomen in Kerstsfeer waarbij versierde kerstbomen en kerstverlichting uiteraard niet zullen ontbreken.  

Er wordt gezorgd voor een show met dans, musical en zang in blokken, met daarbij een gastoptreden van John Zoet en Milko van Leeuwen. John is bekend van vele ballads en dansmuziek. Milko is een zanger uit de eigen stal van de Cascarvieten. "De combinatie staat garant voor een geweldige avond vol entertainment en ruimte om zelf een dansje te wagen".  

Tijdens deze avond zorgt Van der Valk voor een buffet, inclusief een dessertbuffet. De drankjes van het binnenlands gedistilleerde assortiment zijn inbegrepen voor de prijs van € 62,50. Het drankarrangement geldt van 19:00 uur tot 23:00 uur. Alles wordt weer verzorgd zoals je van Van der Valk gewend bent. Uiteraard met een glas prosecco om te beginnen. 

Tickets zijn te reserveren via volgende link: Christmasdreams@cascarvieten.nl


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.