Theater Castellum
Advertorial Cultuur

Castellum boekt The Adele Project bij!

Castellum heeft de (deels) Alphense coverband ‘The Adele Project’ bijgeboekt. Met meer dan 60 uitverkochte theatervoorstellingen in de wereld heeft The Adele Project bewezen het gehele oeuvre van de Britse zangeres tot in perfectie te kunnen uitvoeren.  

Op de toepasselijke datum 14 februari 2022, Valentijnsdag, is het podium van het theater de pek waar de hoogtepunten van de geliefde muziek van Adele dichterbij komen in het theater.

Marcel ’t Sas: “We geven het gebouw weer terug aan de inwoners van Alphen: om te kunnen genieten van het beste wat theater en cinema te bieden heeft. En om een podium te bieden aan lokale talenten natuurlijk, zoals The Adele Project.”

Middels indrukwekkende visuals wordt het publiek meegenomen op een wereldreis, waarbij de hoogtepunten van Adele haar wereldtournee op spectaculaire wijze tot leven komen. De show heeft een duidelijke rode draad, ontroerende anekdotes en een flinke dosis zelfspot. Natuurlijk staat de adembenemende muziek van Adele centraal in dit alles en komen er zelfs nummers van het nieuwste album voorbij.

Met meer dan 60 nagenoeg uitverkochte theatervoorstellingen in de Benelux heeft ADELE Project bewezen het gehele oeuvre van de Britse zangeres tot in perfectie te kunnen uitvoeren.

Muzikanten:
Jolanda Knecht, Robin van Haastrecht, Jeroen Bakker, Joey Spijker, Roel Kerstens, Nathalie van Duyn en Shirley Spoor


Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 15:22

Mobiel vaccinatieteam komt naar Moskee El Fath

Deze week staan er weer pop-up locaties in de regio van GGD Hollands Midden. Op vrijdag 3 december staat het mobiele vaccinatieteam bij Moskee El Fath in Alphen aan den Rijn.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:29

GGD waarschuwt voor valse e-mails over verplichte boosterprik

Pas op voor valse e-mails uit naam van GGD GHOR Nederland. Daarvoor waarschuwt de GGD vandaag. Er zijn namelijk valse e-mails in omloop waarin staat dat elke senior in Nederland verplicht een boosterprik moet krijgen.