Castellum
Advertorial Theater

Castellum en Jeugdtheaterhuis intensiveren samenwerking voor theaterlessen

Castellum en Jeugdtheaterhuis bundelen hun krachten om komend seizoen een boeiend aanbod theaterlessen te presenteren in het hart van Alphen aan den Rijn. Naast de lessen in Parkvilla is het theater een logische keuze en een ideale locatie voor enthousiaste jonge talenten om de wereld van theater te ontdekken. 

Jonge theaterliefhebbers van 4 tot en met 20 jaar zijn van harte welkom om hun (eerste) stappen in de wereld van theater en musical te zetten. Het programma op 27 september is als volgt:

  • Kennismaken Theater en Musical (4 t/m 20 jaar): 15:15 - 16:00 uur
  • Kennismaken Productiegroep (10 t/m 12 jaar): 16:15 - 16:45 uur
  • Kennismaken Productiegroep (15 t/m 20 jaar): 17:30 - 18:00 uur

Castellum en Jeugdtheaterhuis kijken uit naar deze co-productie en een inspirerend seizoen vol creativiteit en ontwikkeling. Samen kunnen deze aspirant-acteurs en -actrices in de dop de magie van theater ontdekken en hun passie voor het podium delen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Castellum of Jeugdtheaterhuis.


Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 16:58

Robert (29) over werken als Talent Sourcer bij Let's Recruit!

Let's Recruit! ontzorgt klanten in het volledige werving- en recruitmentproces, van de klantvraag tot en met het onboardingsproces. Robert Zweegman is Talent Sourcer bij Let's Recruit! en is gespecialiseerd in het zoeken naar nieuw talent voor hun klanten. Hoe hij dat doet? Dat legt hij graag aan je uit. 

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.