Castellum
Advertorial Theater

Castellum en Jeugdtheaterhuis intensiveren samenwerking voor theaterlessen

Castellum en Jeugdtheaterhuis bundelen hun krachten om komend seizoen een boeiend aanbod theaterlessen te presenteren in het hart van Alphen aan den Rijn. Naast de lessen in Parkvilla is het theater een logische keuze en een ideale locatie voor enthousiaste jonge talenten om de wereld van theater te ontdekken. 

Jonge theaterliefhebbers van 4 tot en met 20 jaar zijn van harte welkom om hun (eerste) stappen in de wereld van theater en musical te zetten. Het programma op 27 september is als volgt:

  • Kennismaken Theater en Musical (4 t/m 20 jaar): 15:15 - 16:00 uur
  • Kennismaken Productiegroep (10 t/m 12 jaar): 16:15 - 16:45 uur
  • Kennismaken Productiegroep (15 t/m 20 jaar): 17:30 - 18:00 uur

Castellum en Jeugdtheaterhuis kijken uit naar deze co-productie en een inspirerend seizoen vol creativiteit en ontwikkeling. Samen kunnen deze aspirant-acteurs en -actrices in de dop de magie van theater ontdekken en hun passie voor het podium delen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Castellum of Jeugdtheaterhuis.


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliƫntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.