Castellum
Advertorial Cultuur

Castellum is gestart met kaartverkoop voor theatervoorstellingen

In oktober begint Castellum met theaterseizoen 20/21, daarom zijn kaarten voor het aanbod t/m december 2020 vanaf nu te koop. Eind dit jaar maakt Castellum het programma voor de tweede helft van dit seizoen bekend. 

De afgelopen maanden heeft Castellum hard gewerkt om jou vanaf 16 oktober weer veilig en gastvrij te kunnen ontvangen in een prachtig verbouwd Castellum. Nog even en de deuren zijn weer geopend, zodat je kunt genieten van cabaret, muziek, dans, film en meer.

Samen met artiesten en producenten is er een mooi programma samengesteld, ondanks de bijzondere omstandigheden waarin we allemaal verkeren. Zo kun je onder meer genieten van toneelcoryfeëen als Bram van der Vlugt en Olga Zuiderhoek, zorgen topmusici als Harry Sacksioni, Dennis van Aarssen, Glen Faria, Ed Struijlaart en Iris Hond voor onvergetelijke muziekavonden en komen ook cabarettoppers als Sjaak Bral, Niet Schieten en Op Sterk Water langs. Het theaterseizoen opent met een prachtig concert door musicalster Renée van Wegberg.

Kijk voor het volledige aanbod t/m december 2020 op www.theatercastellum.nl.

Goed om te weten: we geven elkaar de ruimte

Voor de voorstellingen die tot eind december gespeeld worden, is het 1,5 meter-theaterprotocol van kracht. Daarom kan Castellum veel minder bezoekers ontvangen dan gebruikelijk en vinden bijna alle voorstellingen in de Fonds Alphenzaal plaats. De zaalcapaciteit is daarbij flink naar beneden bijgesteld. Er mogen in plaats van 750 nog maar maximaal 122 mensen in de grote zaal, zodat iedereen de ruimte heeft. Castellum beschikt over een niet-circulaire luchtbehandeling: dat betekent dat er frisse lucht naar binnen komt en deze weer afgevoerd wordt naar buiten.


Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer gisteren 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.