Castellum
Advertorial Cultuur

Castellum is gestart met kaartverkoop voor theatervoorstellingen

In oktober begint Castellum met theaterseizoen 20/21, daarom zijn kaarten voor het aanbod t/m december 2020 vanaf nu te koop. Eind dit jaar maakt Castellum het programma voor de tweede helft van dit seizoen bekend. 

De afgelopen maanden heeft Castellum hard gewerkt om jou vanaf 16 oktober weer veilig en gastvrij te kunnen ontvangen in een prachtig verbouwd Castellum. Nog even en de deuren zijn weer geopend, zodat je kunt genieten van cabaret, muziek, dans, film en meer.

Samen met artiesten en producenten is er een mooi programma samengesteld, ondanks de bijzondere omstandigheden waarin we allemaal verkeren. Zo kun je onder meer genieten van toneelcoryfeëen als Bram van der Vlugt en Olga Zuiderhoek, zorgen topmusici als Harry Sacksioni, Dennis van Aarssen, Glen Faria, Ed Struijlaart en Iris Hond voor onvergetelijke muziekavonden en komen ook cabarettoppers als Sjaak Bral, Niet Schieten en Op Sterk Water langs. Het theaterseizoen opent met een prachtig concert door musicalster Renée van Wegberg.

Kijk voor het volledige aanbod t/m december 2020 op www.theatercastellum.nl.

Goed om te weten: we geven elkaar de ruimte

Voor de voorstellingen die tot eind december gespeeld worden, is het 1,5 meter-theaterprotocol van kracht. Daarom kan Castellum veel minder bezoekers ontvangen dan gebruikelijk en vinden bijna alle voorstellingen in de Fonds Alphenzaal plaats. De zaalcapaciteit is daarbij flink naar beneden bijgesteld. Er mogen in plaats van 750 nog maar maximaal 122 mensen in de grote zaal, zodat iedereen de ruimte heeft. Castellum beschikt over een niet-circulaire luchtbehandeling: dat betekent dat er frisse lucht naar binnen komt en deze weer afgevoerd wordt naar buiten.


Meer nieuws

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!