Advertorial Cultuur

Castellum maakt zich op voor leukste weekend van het jaar!

Met nu al 46.000 theaterbezoekers op de teller is er alle reden voor een feestje in Castellum. Van 25 tot en met 27 januari organiseert het theater aan het Rijnplein het Theaterweekend. Dat is goed nieuws voor alle Alphenaren, zij kunnen topvoorstellingen bezoeken voor slechts €13,35 (en dat is inclusief garderobe en een pauzedrankje!) per kaartje.

Het is aan te raden om snel te reserveren want het theater heeft niet de minste voorstellingen op het programma gezet.

Op vrijdag 25 januari waant u zich in het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’ tijdens een spetterend theaterconcert met de mooiste songs uit de hoofdstad van de country tijdens Nashville Nights. Arjen Lubach leerde het vak bij Op Sterk Water, maak u op 26 januari dus op voor een hilarische, muzikale en slimme improvisatievoorstelling! Zin om zelf te zingen? Vuile Huichelaar zet op zaterdag de grote zaal op zijn kop met een heerlijke niets-dekt-de-lading-feel-good-meezing-cabaret-show!

Op zondag opent Castellum om 12.00 uur de deuren voor een middag vol activiteiten. Om 12.30 uur verwelkomt de kindertheaterdirecteur de populaire meidengroep Raak! op de rode loper. Zij arriveren in stijl voor een spetterend optreden later die middag. De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met een unieke rondleiding voor en achter de schermen.

Voor tickets en meer informatie: www.theatercastellum.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.