CDA Alphen aan den Rijn
Advertorial Politiek plein

CDA Alphen aan den Rijn roept op: "Maak gebruik van jouw stemrecht!"

Op 14, 15 of 16 maart kun je weer stemmen op de partij van jouw voorkeur voor de gemeenteraad. CDA Alphen aan den Rijn: “Ga vooral stemmen en laat zien dat onze democratie ons veel waard is!”

De gemeenteraad gaat écht ergens over. “We hebben bijvoorbeeld te maken met een wooncrisis, het verduurzamingsvraagstuk, een individualiserende samenleving en wijken en dorpen die ook hierin al onze aandacht verdienen. Daarom: verdiep je in de standpunten van de partijen, lees de verkiezingsprogramma’s en laat je informeren.”

CDA lijsttrekker Jeroen van Gool heeft voor jou de volgende oproep: “Ik hoop dat je zometeen gaat stemmen en het is natuurlijk het mooist als je op het CDA gaat stemmen. Want samen maken wij ons sterk voor meer woningen in Alphen aan den Rijn en alle dorpen eromheen. Dat doen we met behoud van groen!”

Bekijk de video-oproep van lijsttrekker Jeroen van Gool hier: https://www.cda-alphenaandenrijn.nl/cda-roept-op-maak-gebruik-van-uw-stemrecht/.


Meer nieuws

Politiek vandaag 18:32

Alphen werkt mee aan landelijk onderzoek naar winkelgedrag

De gemeente Alphen aan den Rijn doet mee aan een grootschalig landelijk onderzoek naar winkelcentra in de maand oktober. Dit gebeurt door straatenquêtes in het Stadshart en door het invullen van vragenlijsten. "We willen graag meer objectieve inzichten in het gebruik van winkelcentra", geeft wethouder Gerard van As als reden.

Overige vandaag 17:04

Kom shoppen op de kinderkledingbeurs 29 september

Vrijdagavond 29 september is er weer een kinderkledingbeurs aan het Lauraplein in Alphen aan den Rijn. Leuke en kwalitatief goede (merk)kleding voor klassieke kledingbeurs-prijzen.

Overige vandaag 14:34

De Sportvrouw en Alphen Vitaal bundelen hun krachten

Al twaalf jaar lang is De Sportvrouw een bekende naam in de gemeente Alphen aan den Rijn. Met een gevarieerd en toegankelijk aanbod voor vrouwen zorgt deze stichting voor sport- en beweegactiviteiten op maat. Hun voornaamste doel is om meer vrouwen aan het sporten te krijgen, zodat ze actief en gezond blijven. Dit streven heeft de afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen. Om deze missie voort te zetten, slaat De Sportvrouw de handen ineen met Alphen Vitaal.

Advertorial Evenementen vandaag 14:11

Hobby Game Shop in Alphen: Side7 opent eerste fysieke deuren

Tien jaar geleden begon Side7 als een online winkel, maar op 30 september openen ze met trots hun allereerste fysieke winkel in Alphen aan den Rijn. Deze stap markeerde een enerverende evolutie voor het bedrijf, dat zich richt op de wereld van anime, spellen en collectibles.

Advertorial Theater vandaag 13:11

Royal Opera House nieuw seizoen 23 / 24 met buffet

Parkvilla brengt vanaf 15 oktober de eerste voorstelling van het Royal Opera House op het filmdoek. Opnames van live opera en ballet voorstellingen vanuit het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen. Voor het eerst biedt Parkvilla na afloop van alle voorstellingen optioneel een steeds wisselend buffet aan.

Wonen en bouwen vandaag 11:52

Nieuwbouwproject ‘Noorderlicht’ zorgt voor dubbele reacties

In 2024 wil Woonforte beginnen met het bouwen van nieuwe woningen in het stationsgebied, tussen het spoor en de Zuidpoolsingel. Het project heet 'Noorderlicht' en is een groot nieuwbouwproject van Woonforte. Bewoners hieromheen zijn niet te spreken over de plannen.