CDA Alphen aan den Rijn

CDA Alphen aan den Rijn roept op: "Maak gebruik van jouw stemrecht!"

Op 14, 15 of 16 maart kun je weer stemmen op de partij van jouw voorkeur voor de gemeenteraad. CDA Alphen aan den Rijn: “Ga vooral stemmen en laat zien dat onze democratie ons veel waard is!”

De gemeenteraad gaat écht ergens over. “We hebben bijvoorbeeld te maken met een wooncrisis, het verduurzamingsvraagstuk, een individualiserende samenleving en wijken en dorpen die ook hierin al onze aandacht verdienen. Daarom: verdiep je in de standpunten van de partijen, lees de verkiezingsprogramma’s en laat je informeren.”

CDA lijsttrekker Jeroen van Gool heeft voor jou de volgende oproep: “Ik hoop dat je zometeen gaat stemmen en het is natuurlijk het mooist als je op het CDA gaat stemmen. Want samen maken wij ons sterk voor meer woningen in Alphen aan den Rijn en alle dorpen eromheen. Dat doen we met behoud van groen!”

Bekijk de video-oproep van lijsttrekker Jeroen van Gool hier: https://www.cda-alphenaandenrijn.nl/cda-roept-op-maak-gebruik-van-uw-stemrecht/.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Maatschappelijk vandaag 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek vandaag 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen vandaag 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”

Advertorial Overige vandaag 10:55

Senioren colleges in het buurthuis AquaRijn

De komende twee maanden organiseert Buurthuis AquaRijn voor het eerst senioren colleges in samenwerking met stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. Op woensdag 18 mei van 19:30 tot 20:30 uur zal het eerste college plaatsvinden: De inzet van slimme technologie bij rampenbestrijding. Toegang is gratis.