CDA Alphen aan den Rijn

CDA Alphen aan den Rijn roept op: "Maak gebruik van jouw stemrecht!"

Op 14, 15 of 16 maart kun je weer stemmen op de partij van jouw voorkeur voor de gemeenteraad. CDA Alphen aan den Rijn: “Ga vooral stemmen en laat zien dat onze democratie ons veel waard is!”

De gemeenteraad gaat écht ergens over. “We hebben bijvoorbeeld te maken met een wooncrisis, het verduurzamingsvraagstuk, een individualiserende samenleving en wijken en dorpen die ook hierin al onze aandacht verdienen. Daarom: verdiep je in de standpunten van de partijen, lees de verkiezingsprogramma’s en laat je informeren.”

CDA lijsttrekker Jeroen van Gool heeft voor jou de volgende oproep: “Ik hoop dat je zometeen gaat stemmen en het is natuurlijk het mooist als je op het CDA gaat stemmen. Want samen maken wij ons sterk voor meer woningen in Alphen aan den Rijn en alle dorpen eromheen. Dat doen we met behoud van groen!”

Bekijk de video-oproep van lijsttrekker Jeroen van Gool hier: https://www.cda-alphenaandenrijn.nl/cda-roept-op-maak-gebruik-van-uw-stemrecht/.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:43

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 48 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van indrukwekkende talenten tijdens Scala On Stage en een helm aanschaffen voor je snorfiets tot aan de Alphense Bruggenrun. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Overige vandaag 13:51

Let op: maandag testbericht van NL-Alert

Je hebt vast wel eens een doordringend alarmgeluid op je telefoon melding gehad van NL-Alert. Schrik niet, maandag 5 december om 12:00 uur wordt opnieuw een NL-Alert gestuurd.

Limesjaar 2022 vandaag 12:25

ROMEINEN Overstromingen

Het Alphense castellum Albaniana is rond het jaar 41 gebouwd op een ongunstige plek vlak aan de rivier Oude Rijn. Daarom hadden de soldaten in het fort regelmatig natte voeten. Sterker nog: het is een aantal keren voorgekomen dat hevige overstromingen behoorlijk wat schade aanrichtten.

Werken vandaag 09:32

De nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.