CDA Alphen aan den Rijn zoekt kandidaat-raadsleden

Woensdag 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Bij die verkiezingen gaat het om de toekomst van Alphen aan den Rijn. CDA Alphen aan den Rijn is op zoek naar betrokken, enthousiaste, kandidaten die zich voor de inwoners van Alphen aan den Rijn in de raad en commissies willen inzetten.

Het CDA is een brede volkspartij en daarom willen ze een veelzijdige kandidatenlijst samenstellen die recht doet aan de verschillen in onze stad en dorpen. 

Wil je meedenken en meebeslissen over de toekomst van Alphen aan den Rijn? Hoe we onze ‘dorpse stad’ en omliggende dorpen, nog beter door kunnen geven aan de volgende generaties? Niet aan de zijlijn staan, maar werken aan de oplossing en daar verantwoordelijkheid voor nemen? Niet polariseren, maar verbinden. Geloof je in zij-aan-zij, dus samen in verbinding, je inzetten voor veilig, betaalbaar en duurzaam samenleven, wonen, werken en recreëren? 

Dan is het CDA op zoek naar jou! Voor meer informatie over het raadslidmaatschap en aanmelding, zie: https://www.cda-alphenaandenrijn.nl/.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 15:27

Vijf goede redenen om te kiezen voor meer werkgeluk

Werkgeluk: een controversieel onderwerp waar zelden bij wordt stilgestaan. De combinatie van een leuke job, je privéleven, drie keer in de week sporten en het onderhouden van je sociale contacten vraagt om onwijs veel intrinsieke motivatie van jezelf, vind je niet? Je lichaam en geest zijn ervoor gebouwd. Maar is dat genoeg?

Politiek vandaag 14:34

Laatste optreden Van Velzen en De Jager

Kees van Velzen en Han de Jager nemen afscheid van de politieke arena in Alphen aan den Rijn. Beide CDA-wethouders keren niet terug in het college van burgemeester en wethouders. Zij stappen uit de actieve politiek en nemen donderdag 19 mei afscheid.

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen.