CDA Alphen aan den Rijn zoekt kandidaat-raadsleden

Woensdag 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Bij die verkiezingen gaat het om de toekomst van Alphen aan den Rijn. CDA Alphen aan den Rijn is op zoek naar betrokken, enthousiaste, kandidaten die zich voor onze inwoners in de raad en commissies willen inzetten.

Het CDA is een brede volkspartij en daarom willen ze een veelzijdige kandidatenlijst samenstellen die recht doet aan de verschillen in onze stad en dorpen. 

Wil je meedenken en meebeslissen over de toekomst van Alphen aan den Rijn? Hoe we onze ‘dorpse stad’ en omliggende dorpen, nog beter door kunnen geven aan de volgende generaties? Niet aan de zijlijn staan, maar werken aan de oplossing en daar verantwoordelijkheid voor nemen? Niet polariseren, maar verbinden. Geloof je in zij-aan-zij, dus samen in verbinding, je inzetten voor veilig, betaalbaar en duurzaam samenleven, wonen, werken en recreëren? 

Dan is het CDA op zoek naar jou! Voor meer informatie over het raadslidmaatschap en aanmelding, zie: https://www.cda-alphenaandenrijn.nl/.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer gisteren 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.