Advertorial Politiek

CDA team op werkbezoek met Jaco Geurts

Vrijdag 23 februari stond in het teken van twee werkbezoeken binnen de agrarische sector met Jaco Geurts, CDA lid in Tweede Kamer. Het eerste bezoek vond plaats bij vof de Wit-Burggraaf aan de Kortsteekterweg.

Al gauw werd met de agrariërs die bij het bezoek aanwezig waren, de discussie gevoerd over het mestbeleid, Grondgebondenheid, bodemdaling en verzilting, intensivering goed of slecht voor CO2 uitstoot, stijgende kosten tegen dalende inkomsten.

Hierna volgde een bedrijfsbezoek aan van Lint bv in Boskoop. Eigenaar René van Lint ging in op de kansen en bedreigingen in de sierteeltsector en op de veranderende markt. Als eigenaar van een sierteeltbedrijf waar vele miljoenen planten hun weg vinden richting Auropa en daarbuiten, gaf hij ook de knelpunten aan waar hij als ondernemer tegenaan loopt binnen deze regio. Logistiek en huisvesting voor de medewerkers waren punten van aandacht. Na afloop werd een kijkje genomen bij de opbouw van de Kerstshow 2019 die bij van Lint in maart 2018 al voor de inkopers van de retail van start gaat.

Foto: Lijsttrekker Marjon Verkleij (links) en Jaco Geurts (rechts) luisteren aandachtig naar de problematiek van de agrariers in deze regio


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.