Van der Valk Vakanties

Chillen op de Antillen

Bij Van der Valk Vakanties weten we hoe belangrijk het is om mensen te laten genieten. Het bieden van comfort en service staat daarom bij al onze reizen centraal. Zo kun je bij Van der Valk Vakanties persoonlijke service en aandacht verwachten en zelfs een (groeps)reis op maat laten maken.

Van der Valk Vakanties is reisspecialist voor vliegvakanties en combinatiereizen naar de Antillen en Suriname. Maar ook voor gezellige riviercruises, feestelijke  artiestenreizen en kerstreizen kun je bij Valk Vakanties terecht.

Caraïbisch genieten

Eén van de favoriete bestemmingen van Valk gasten is Van der Valk Kontiki Beach Resort op Curaçao. Volgens reisspecialist Emmylou Kortstam is dit niet zomaar: “Bij Kontiki Beach Resort krijg je echt het ultieme Caraïbisch gevoel. Geniet van het fantastische uitzicht op de uitbundig aangelegde tropische tuin en duik vanuit je kamer zo het zwembad in! Kontiki ligt aan het strand en er zijn verschillende beachclubs op loopafstand. Bij het exclusieve Mood Beach ontspan je op de luxe ligbedden met een heerlijke cocktail in de hand. Bij Cabana Beach geniet je van heerlijk eten terwijl je met de voeten in het zand uitkijkt op de Caribische Zee. Wet & Wild is ‘the place to be’ voor een gezellig happy hour. Liever actief bezig? Ga dan snorkelen, duiken of bezoek het historische Willemstad. Kortom: er is genoeg te doen.”

Boek gemakkelijk via www.valkvakanties.nl of bel naar 0172–469696.

Wist u dat..

..deze week de KLM Werelddeal Weken zijn begonnen? Profiteer nu van hoge kortingen op je vliegreis.

Exclusief voor Alphens.nl  lezers: Boek nu en ontvang €100,- cashback én een gratis 3-gangendiner bij Cabana Beach.

* De cashbackactie is geldig bij een vliegvakantie met een minimale waarde van €1500,-

* Dineractie geldig voor boekingen gemaakt na 26-7-2019 en verblijf tussen 1-9-2019 en 21-12-2019. Drankjes zijn exclusief.


Meer nieuws

Advertorial Voorstelling vandaag 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.