Alphens
Advertorial Winkels

Chocolatier Martinez bezorgt heerlijke chocolade op Moederdag

In deze vreemde coronatijd is het natuurlijk enorm belangrijk om je moeder te laten weten dat je om haar geeft. En waarom niet met chocola? Chocolatier Martinez in de Baronie heeft een leuke manier verzonnen om de lekkerste chocolade bij jouw moeder thuis te laten bezorgen.

Er zijn vier prachtige Moederdagpakketten gecreëerd in diverse prijsklassen. Deze kun je bestellen en afhalen in de winkel van Chocolatier Martinez. Maar wil je dit nog veel leuker aankleden? Het pakket kan ook bezorgd worden in de all you need is love stijl. De bezorgers staan zoals je op de foto kan zien gekleed voor de deur en bezorgen met gepaste afstand jouw chocoladecadeau.

De pakketten zijn al te verkrijgen vanaf € 14,95. Voor het unieke bezorgen betaal je € 7,50. Een mooi moment wat jouw moeder niet snel zal vergeten.

martinez moederdag.png

De spelregels

  • Download het bestelformulier.
  • Mail deze naar alphen@martinezchocolade.nl.
  • Bezorgen op zondag 10 mei tussen 11:00 en 15:00 uur.
  • Choco Delivery op Moederdag is mogelijk in Alphen aan den Rijn. In de omliggende plaatsen is dit in overleg.

In verband met deze unieke bezorging op Moederdag kan het pakket maar één keer worden aangeboden, zorg dus dat je (schoon)moeder thuis is en op de hoogte is dat er iets staat te gebeuren. Mocht het toch zo zijn dat de deur niet wordt opgedaan, zal het pakket weer klaar gezet worden in de winkel zodat het kan worden afgehaald vanaf maandag 11 mei. De kosten voor de Choco Delivery zullen wel in rekening worden gebracht.

Heb je meer vragen? Bel dan naar Chocolatier Martinez via 0172-577996.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 17:32

Alphens Restaurantweek: ’t Haasje - puur genieten in een huiselijke sfeer

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant ’t Haasje!

Advertorial Sport vandaag 14:05

Beachvolleybalinternationals geven clinic aan jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum

Aanstaande woensdag 12 augustus geven Puk Stubbe en Emma Piersma, winnares NK Beachvolleybal 2019, exclusief voor eigen jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum, een clinic in Alphen aan den Rijn. Voor het project TeamNL Beach Tour gaan de beste beachvolleyballers van Nederland het hele land door om bij volleybalverenigingen clinics te geven en/of te trainen.

Coronavirus in Alphen vandaag 12:35

Stijging van coronabesmettingen veroorzaakt door risicovol gedrag

GGD-medewerkers zien steeds vaker mensen langskomen die niet de 1,5 meter waarborgen, niet in quarantaine willen gaan of contacten verzwijgen. ‘’Dit risicovol gedrag leidt tot een stijgend aantal besmettingen en het belemmert GGD’en om hun werk te doen’’, aldus de GGD.

Advertorial Natuur en recreatie vandaag 11:27

De zomervakantie wordt extra leuk bij De Thermen2

Vanaf maandag 10 augustus start De Thermen2 tijdens het recreatief zwemmen met extra activiteiten voor kinderen tot en met 18 jaar. Doormiddel van deze activiteiten willen de Alphense zwembaden bezoekers een extra leuke zomer bezorgen.