BYMIP
Advertorial Algemeen

Circle4life sponsordiner bij Maggie Blue

It was all a dream. Deze tekst staat op de muurschildering in restaurant Maggie Blue. Je vraagt je meteen af: wie droomde dat en hoe zag die droom eruit?

Voor Ellen van Gemert bestond die droom uit het helpen van kansarme en zeer hulpbehoevende kinderen in Kenia. Hij kwam uit toen ze een rigoureuze beslissing nam, haar baan opzegde en Stichting Circle4life oprichtte. Nu, tien jaar later, heeft de stichting honderden kinderen en gezinnen met kinderen vanuit een uitzichtloze situatie een unieke kans op een toekomst gegeven. Want Circle4life biedt hulp op gebied van onderwijs, medicatie, renovatie en bouwen van huisjes en voedselpakketten.

Ook Teresia krijgt zo’n kans. Zij is het goede doel van het sponsordiner dat op donderdag 26 september a.s. plaatsvindt bij Maggie Blue. Het vijfjarig weesmeisje woont met haar overgrootmoeder van 86 jaar oud, in een bouwvallig hutje wat overal lekt. Ze leven op de zandvloer. Haar moeder overleed toen ze amper drie weken oud was en haar vader is volledig buiten beeld. De droom voor Teresia’s overgroot-oma is een toekomst voor haar kleine meisje.

Voor € 39,50 per menu krijgt u een heerlijk drie-gangen-diner. Maggie Blue doneert 50% van dat bedrag aan het project. Daar wil je toch aan meewerken?

Wil je reserveren? dit kan via info@maggieblue.nl of info@circle4life.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:01

Magazijnopruiming op 28 en 29 februari bij Gek van Fietsen

Het fietsseizoen barst bijna los. De nieuwe modellen druppelen binnen en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Daarom is er bij Gek van Fietsen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari een grote magazijnopruiming. Hoge kortingen op een groot deel van het assortiment sportieve fietsen en e-bikes!

Overige gisteren 15:01

Audities voor Alphens Sinterklaas Journaal geopend

Op maandag 24 februari is de inschrijving voor de audities van Het Alphens Sinterklaas Journaal van start gegaan. De Alphense serie gaat al weer het tiende seizoen in dit jaar, een jubileum!

Economie gisteren 13:59

Alphense bedrijven hebben tekort aan mondkapjes door Coronavirus

Over de hele wereld is een tekort aan mondkapjes door het Coronavirus. In Peking, China wordt zelfs in enkele dagen een fabriek voor mondkapjes uit de grond gestampt om aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Ook in Alphen kampen bedrijven met leveringsproblemen van mondkapjes.