BYMIP
Advertorial Algemeen

Circle4life sponsordiner bij Maggie Blue

It was all a dream. Deze tekst staat op de muurschildering in restaurant Maggie Blue. Je vraagt je meteen af: wie droomde dat en hoe zag die droom eruit?

Voor Ellen van Gemert bestond die droom uit het helpen van kansarme en zeer hulpbehoevende kinderen in Kenia. Hij kwam uit toen ze een rigoureuze beslissing nam, haar baan opzegde en Stichting Circle4life oprichtte. Nu, tien jaar later, heeft de stichting honderden kinderen en gezinnen met kinderen vanuit een uitzichtloze situatie een unieke kans op een toekomst gegeven. Want Circle4life biedt hulp op gebied van onderwijs, medicatie, renovatie en bouwen van huisjes en voedselpakketten.

Ook Teresia krijgt zo’n kans. Zij is het goede doel van het sponsordiner dat op donderdag 26 september a.s. plaatsvindt bij Maggie Blue. Het vijfjarig weesmeisje woont met haar overgrootmoeder van 86 jaar oud, in een bouwvallig hutje wat overal lekt. Ze leven op de zandvloer. Haar moeder overleed toen ze amper drie weken oud was en haar vader is volledig buiten beeld. De droom voor Teresia’s overgroot-oma is een toekomst voor haar kleine meisje.

Voor € 39,50 per menu krijgt u een heerlijk drie-gangen-diner. Maggie Blue doneert 50% van dat bedrag aan het project. Daar wil je toch aan meewerken?

Wil je reserveren? dit kan via info@maggieblue.nl of info@circle4life.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:58

Alphen aan den Rijn steunt opvang vluchtelingenkinderen

Alphen aan den Rijn ondersteunt, samen met meer dan honderd andere gemeenten, de oproep aan het kabinet om gevluchte kinderen zonder ouders op te vangen in Nederland. Het gaat om kinderen die in een Grieks vluchtelingenkamp zitten.

Sport vandaag 13:36

Voetbalclub Alphia viert 101-jarig bestaan

Alphia bestaat maandag 1 juni alweer 101 jaar. Recentelijk is de voetbalclub uit Alphen gestart met het maken van podcasts, met sportfanaat en presentator Neal Petersen als host. Op de dag van het jubileum komt de tweede podcast uit, maar op Alphens.nl kun je de podcast nu al beluisteren!

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Schrijfwerk

Net als tegenwoordig werd door de Romeinen van alles vastgelegd op schrift. Dat kon op verschillende manieren. Papier was er nog niet, maar papyrus en hout waren er wel. Zowel op kleine houten blaadjes als op papyrusvellen werd geschreven met inkt.

Advertorial Horeca vandaag 11:06

Iedereen kan een VIP zijn bij Bobs Latin Mexican

Eindelijk mogen de deuren van de horeca op 1 juni weer open. Zo ook de deuren van Bobs Latin Mexican. Met de VIP bottle service zorgt het restaurant ervoor dat je een gezellige avond tegemoet gaat. 

Algemeen vandaag 09:57

Openingstijden supermarkten tijdens Pinksteren

Het is Pinksteren. De winkels hanteren andere openingstijden op deze dagen. Wat altijd handig is om te weten, is welke openingstijden supermarkten hanteren, zodat je de laatste boodschappen nog in huis kunt halen!

Horeca gisteren 16:49

Van der Valk verruimt het terras

De komende dagen wordt het genieten geblazen met het mooie weer. Ook de terrassen die op maandag 1 juni vanaf 12:00 uur open mogen is voor veel Alphenaren een mooi vooruitzicht. Van der Valk Avifauna heeft voor alle terrasliefhebbers het terras verruimd, waardoor borrelen langs de kade ook mogelijk is.