Bibliotheek Rijn en Venen
Advertorial Evenementen

Circulair ondernemen workshop en netwerkborrel

Wat kun je doen om je organisatie toekomstbestendiger te maken? Hoe zet je met je bedrijf duurzame stappen die niet alleen van betekenis zijn, maar ook praktisch en haalbaar?

Op Duurzame Dinsdag, 6 september van 19:00 tot 19:45 uur is er in het Huis van Duurzaamheid de workshop ‘Circulair ondernemen’ voor ondernemers met de ambitie om te verduurzamen.

De groene richting

Pam van Wanrooij, circulaire economie versneller bij PHI Factory geeft in deze workshop een inspirerende zet in de ‘groene’ richting. Aan de hand van praktijkvoorbeelden stimuleert ze de creativiteit en drive tot circulair denken én doen in het bedrijfsleven. Van Wanrooij: “Oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken zijn soms out-of-the-box, maar veel vaker out-of-the-comfort zone.” Tijdens deze sessie word je uitgedaagd om samen te brainstormen over concrete actiepunten voor het verduurzamen van je eigen organisatie. Ook kun je sparren met en leren van medeondernemers.

Ervaringen uitwisselen

Na de workshop start om 20:00 uur een netwerkborrel die eens per kwartaal door het Huis van Duurzaamheid wordt georganiseerd. Deze gezellige, informele borrel biedt een mooie gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en te netwerken met andere ondernemers en vrijwilligers die duurzaamheid hoog op hun agenda (willen) zetten.

Deze workshop is een samenwerking met de VOA Duurzaamheidscommissie als aanloop naar het Doe Maar Duurzaam evenement van de VOA dat precies een maand later zal plaatsvinden, op 6 oktober 2022.

Meer informatie

Het complete programma vindt plaats in Bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn. Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk en uitsluitend bedoeld voor ondernemers. Kijk voor meer informatie op de website


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.