Advertorial Politiek

Coalitie trapt uitvoeringsprogramma af op De Werf

Nieuw Elan, CDA en GroenLinks hebben na de verkiezingen een coalitieakkoord gesloten. Daarna is een uitvoeringsprogramma samengesteld. De punten uit dit programma moeten worden gedragen door de Alphense samenleving en daarom zijn er handtekeningen gezet door organisaties en initiatiefnemers.

Donderdagochtend 28 juni was op De Werf aan de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn een grote bijeenkomst van allerlei organisaties, initiatiefnemers en de gemeente. Gepresenteerd werden de hoofdlijnen uit het Uitvoeringsprogramma van de coalitie van Nieuw Elan, CDA en GroenLinks.

De wethouders lichtten allemaal een tipje van de sluier op en benoemden hun speerpunten voor de komende jaren voor wonen, duurzaamheid, economie en veranderde samenleving. Deze speerpunten moeten echter worden gedragen door de inwoners van de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Zowel de wethouders als organisaties – onder meer Woonforte, Participe, Alphen Beweegt, PReT, VOA - zetten daarom symbolisch hun handtekening om te onderstrepen dat een andere en betere samenleving alleen met z’n allen kan worden gerealiseerd.  


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.