Wilco Bos

Code geel in Alphen aan den Rijn vanwege onweersbuien met regen en windstoten

Vrijdag trekken onweersbuien over ons land. Deze buien gaan plaatselijk gepaard met veel regen en windstoten.

Na de hitte van donderdag, zal de zon zich vrijdag naar verwachting niet veel laten zien. Het is overwegend bewolkt met af en toe een bui. In Alphen aan den Rijn en omgeving is later in de middag kans op onweer. Het KNMI heeft voor onze regio daarom code geel afgekondigd van 16:00 tot 20:00 uur.

Tijdens de buien kan plaatselijk veel regen vallen. Ook is er kans op hagel en windstoten tot 60 km/u. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden. Het KNMI adviseert open water en open gebied te vermijden en niet te schuilen onder de bomen.

In de tweede helft van de avond verdwijnen de onweersbuien.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.