Pixabay
Advertorial Coronavirus in Alphen

Comfortabele en ademende mondmaskers

Vanaf 1 juni moeten mensen die gebruikmaken van het openbaar vervoer mondkapjes dragen. Wil jij alvast een voorraad inslaan? Bestel dan deze comfortabele en ademende mondkapjes. 

Het gaat om zogenaamde FFP1 mondkapjes. Deze mondkapjes zijn gecertificeerd volgens de Europese FFP1 classificatie en beschermen de luchtwegen optimaal tegen besmette lucht, fijnstof, dampen, nevels, virussen en bacteriën. Het FFP1 masker behoort tot de gemiddelde categorie beschermingsmaskers en heeft een efficiëntie van 94%. De zijkantlekkage. Dit masker wordt onder andere gebruikt wanneer er sprake is van een epidemie, zoals in het geval van corona.

Ze zijn niet alleen comfortabel en ademend, maar ook hygiënisch doordat het masker de in te ademen lucht filtert en het gezicht omsluit. Het ontwerp en de neusclip op het masker zorgen ervoor dat deze goed aansluit rondom je mond en neus. Ook is het mondkapje licht van gewicht en heeft het een groter huidcomfort door de zachte binnenkant. Daarbij is het mondkapje snel op te zetten, biedt het optimaal draagcomfort en hoog comfort met een stoffilterklasse van P1.

Bestellen kan via deze link. De mondkapjes worden bij jou thuisbezorgd door PostNL bij het door jou opgegeven adres. Bestellingen kunnen ook op woensdagen opgehaald worden aan de Vorkweg 3 in Alphen aan den Rijn. Indien je de bestelling af wilt halen, dien je dit aan te geven in het opmerkingenveld.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Muziek gisteren 15:07

Talent van de maand: Roberto van Raamsdonk

De 22-jarige Roberto van Raamsdonk (Rovara) uit Alphen timmert hard aan de weg. Samen met de winnaar van The X Factor in Australië, Joey Djia brengt hij deze maand een single uit. “Ik ben heel erg trots op het resultaat.”

De Heerlijkheid van Alfen gisteren 13:24

De Heerlijkheid van Alfen: strategisch Alphen

Alphen was in de middeleeuwen en later niet alleen een gezapig dorp van boeren en turfgravers. Vlakbij lag een belangrijk strategisch punt waar hard om werd gevochten: de Goudse sluis. Gastauteur Bertus Brokamp is Alphenaar, militair historisch geograaf, maakt harnassen en doet steekspelen in het openluchtmuseum Archeon. Hij heeft zich verdiept in de militaire kant van de Alphense geschiedenis.

Advertorial Winkels gisteren 11:12

Primera Aarhof start met digitaliseren van oud beeld-, en geluidsmateriaal

Voor veel mensen een bekende vraag: wat doen we met al die oude negatieven? Of: zou het niet zonde zijn als onze trouwfilm verloren zou gaan? Primera Jacobs in Winkelcentrum Aarhof heeft het antwoord. Je kunt sinds kort terecht voor het digitaliseren van kostbare dia's, negatieven, alle gangbare videoformaten zoals VHS, MiniDV, Hi8, Super8, Vinyl, en nog veel meer!

Coronavirus in Alphen gisteren 10:17

Aquasport, peuterzwemmen en recreatief zwemmen hervat

Vanaf maandag 8 juni start De Thermen2 weer met Aquarobics, Seniorfit, Peuterzwemmen en Recreatief zwemmen. De Thermen2 mocht de zwembaden in Alphen aan den Rijn drie weken geleden weer openen. De herstart van zwemlessen en banenzwemmen bleek zo soepel te zijn verlopen dat een volgende stap gezet kan worden.

Heel Alphen Beweegt gisteren 09:33

#HeelAlphenBeweegt brengt Alphenaren in beweging

Bewegen is belangrijk. Door te bewegen blijf je gezond en zit je lekkerder in je vel. Bewegen, en daarmee zorgen voor je gezondheid, is essentieel voor jong en oud. Maar bewegen heeft ook een sociale component, want het zorgt voor een gevoel van verbondenheid. Daarom wordt op maandag 8 juni gestart met #HeelAlphenBeweegt.

Blog Opinie 5 jun. 2020 19:59

MINERVA Vakantie

Hoewel de grenzen opengaan en de vliegtuigen worden afgestoft, denk ik toch dat er veel meer mensen dan andere jaren gewoon thuis vakantie gaan vieren. Dat mag geen probleem zijn, want er is een mooie warme zomer voorspeld.