Castellum
Advertorial Cultuur

Comfortabele nieuwe stoelen in Castellum

Vanaf dinsdag 16 juli is de bioscoop van Castellum helemaal klaar voor de Blockbuster Zomer die op het programma staat. Het theater heeft de afgelopen maand alle zalen van het bioscoopcomplex totaal gerenoveerd.

De drie zalen zijn voorzien van een nieuwe zitinrichting met meer zitcomfort. Ook is er gezorgd voor betere zichtlijnen waardoor ieder bezoek aan de bioscoop een ultieme filmbelevenis wordt. Het hele filmaanbod is te vinden op www.theatercastellum.nl

Alle films voor vijf euro vijftig!
Op vrijdag 19 juli viert Castellum de start van de zomervakantie én de heropening met een feestelijke actie. Alle films die de bioscoop die dag op het programma heeft staan kunnen bezocht worden voor slechts 5,50 per film*. Ook grote filmhits als The Lion King zijn deze dag heel voordelig te bezoeken! Voor de kinderen is er een lekker ijsje en voor de volwassenen een glaasje bubbels om te proosten. Door de verwachte drukte en uitverkochte zalen raadt Castellum aan om tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstelling bij de kassa. Kaarten kunnen online gekocht worden via www.theatercastellum.nl. Bij het bestellen van de kaartjes kan ook al de popcorn en de drankjes besteld worden. Wel zo gemakkelijk!

* Excl. 3D toeslag


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!