Castellum
Advertorial Cultuur

Comfortabele nieuwe stoelen in Castellum

Vanaf dinsdag 16 juli is de bioscoop van Castellum helemaal klaar voor de Blockbuster Zomer die op het programma staat. Het theater heeft de afgelopen maand alle zalen van het bioscoopcomplex totaal gerenoveerd.

De drie zalen zijn voorzien van een nieuwe zitinrichting met meer zitcomfort. Ook is er gezorgd voor betere zichtlijnen waardoor ieder bezoek aan de bioscoop een ultieme filmbelevenis wordt. Het hele filmaanbod is te vinden op www.theatercastellum.nl

Alle films voor vijf euro vijftig!
Op vrijdag 19 juli viert Castellum de start van de zomervakantie én de heropening met een feestelijke actie. Alle films die de bioscoop die dag op het programma heeft staan kunnen bezocht worden voor slechts 5,50 per film*. Ook grote filmhits als The Lion King zijn deze dag heel voordelig te bezoeken! Voor de kinderen is er een lekker ijsje en voor de volwassenen een glaasje bubbels om te proosten. Door de verwachte drukte en uitverkochte zalen raadt Castellum aan om tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstelling bij de kassa. Kaarten kunnen online gekocht worden via www.theatercastellum.nl. Bij het bestellen van de kaartjes kan ook al de popcorn en de drankjes besteld worden. Wel zo gemakkelijk!

* Excl. 3D toeslag


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen gisteren 17:44

Zo gaat een bezoek aan Vogelpark Avifauna eruitzien

Veiligheidsregio Hollands Midden en de gemeente Alphen aan den Rijn zijn eruit. Vogelpark Avifauna mag weer open. Vanaf zaterdag 30 mei kunnen bezoekers weer vertoeven in het vogelpark. Maar hoe komt een bezoek aan Avifauna eruit te zien?

Advertorial Onderwijs gisteren 17:11

Het Leerplein zorgt voor een vliegende start

Dit schooljaar was voor leerlingen anders dan andere jaren. Om hen extra ondersteuning te bieden met het oog op volgend schooljaar, biedt Het Leerplein in Alphen schaduwonderwijs aan in de vorm van een Summerschool. Zo gaat uw zoon of dochter met een vliegende start het nieuwe schooljaar in!

Alphens Restaurantweek gisteren 16:39

De asperges van Aspergehof Noordam zijn in trek

Het zijn drukke weken voor Aspergehof Noordam, want het aspergeseizoen is nog in volle gang. Bij Guusta Noordam en haar familie kun je niet alleen terecht voor de lekkerste asperges, maar kunnen ze je ook allerlei weetjes vertellen over het witte goud.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:19

Familie verrast echtpaar met felicitaties tijdens boottocht

Op maandag 18 mei waren Arie Vreeken (88) en Nel Vreeken-Wiegman (87) precies 65 jaar getrouwd. Helaas konden ze dat niet groots vieren, maar hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hadden daar iets op verzonnen. Tijdens een boottochtje door Alphen werden ze verrast met felicitaties.

Cultuur gisteren 14:22

Jury maakt shortlist Thea Beckmanprijs bekend

Ieder jaar reikt Archeon de Thea Beckmanprijs uit aan het beste historische jeugdboek. Nu heeft de jury de shortlist bekendgemaakt, bestaande uit vijf boeken.