Advertorial Economie

Complete, hypoallergene voeding voor honden

Veel honden zijn allergisch voor eiwitten van kip, rund , tarwe of zuivel. Dit uit zich vooral in jeuk, in het gezicht, bij de oren, poten, liezen en oksels.

Speciaal hiervoor heeft Brokkensuper een hypoallergene lijn in het assortiment. Eigenaar Albert Captein vertelt: “Onze hypoallergene voeding bevat maar één unieke eiwitbron en geen bijproducten. Het is extreem belangrijk dat er niks ondefinieerbaars tussen de voeding zit, want een klein beetje kippenvet bijvoorbeeld kan ervoor zorgen dat jouw hond niet kan ontgiften.”

Het is een complete voeding, zodat je huisdier de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt én waardoor je de eiwitbronnen waar je hond allergisch voor is kan elimineren. “Ook als je hond niet allergisch is, kan ik deze voeding aanbevelen,” vertelt Albert. “Er is ook een volledige vegetarische variant van deze voeding, indien de hond niet tegen dierlijke eiwitten kan.”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.