Complete Skincare
Advertorial Beauty en verzorging

Complete Skincare draait weer als vanouds

De eerste twee weken sinds de heropening zitten er al weer op. “Wat was het geweldig om iedereen weer te zien en te spreken”, vertelt Madelinde van Complete Skincare.

Na twee weken met ruimere openingstijden te hebben gewerkt, is Complete Skincare nu weer open op de tijden die je van hen gewend bent. En goed nieuws: er komen ook weer plekken vrij om nieuwe afspraken te maken!

In de periode dat de salon gesloten was, heeft Complete Skincare niet stilgezeten. Via social media was er meer dan genoeg te volgen. “Hoe verzorg je de huid? Zeker nu we meer binnen zaten was het belangrijk om daar aandacht aan te besteden.” Daarnaast heeft Madelinde veel tijd gestoken in nieuwe producten in de salon en het uitbreiden van de al reeds bestaande KLAPP behandelingen.

Nieuwe make-up

Na lang zoeken en vergelijken heeft ze gekozen om met het Mineralen make up merk L’oyé te gaan werken. “Dit zeer uitgebreide make up merk heeft voor iedere huid de juiste foundation en een zeer ruime keuze aan de meest uiteenlopende oogschaduwkleuren”, vertelt Madelinde. “Daarnaast is L’oyé heel uniek mat hun semipermanente eyeliner, wenkbrauwpotlood en lippenstift. Deze zijn waterresistent, blijven de hele dag mooi zitten en je verwijdert het gewoon met make-up remover.”

Vanaf nu kun je ook proef make-up boeken bij Complete Skincare, met alle uitleg over hoe je je op kunt maken en welke kleur het beste bij jou past. Bij aanschaf van drie producten krijg je ter kennismaking de proef make-up gratis tot eind juni.

Milu: een merk met de fun factor

Naast de make-up lijn is Complete Skincare ook gestart met Milu. Dit is een Nederlands product dat is gebaseerd op de Koreaanse beautyrituelen. “Na twee jaar nauw te hebben samengewerkt, is Milu ontwikkeld. Deze lijn bestaat uit een zes sheet masker volledig op basis van natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. Daarnaast is de fun factor ook belangrijk: de verpakking zorgt al gelijk voor een vrolijke uitstraling met trendy design. De grappige teksten zijn vooral erg geliefd onder de jeugd.”

Naast de mooie maskers hebben ze ook twee face tools: de eye globe en de workout beauty tool. “De Eye globe is een yoga buddy om vooral rondom de ogen te gebruiken. Het product is gemaakt van hoge kwaliteit glas, gevuld met verkoelende vloeistof. Hiermee verminder je wallen en vermoeidheid rond de ogen, en verhoog je de opnamen van je oog crème. Dit zorgt niet alleen voor een frisse blik, maar verstevigd en revitaliseert je oogopslag.”

Maar het meest geliefde product is de workout beauty tool. “Deze verstevigt en lift de huid, en verbetert de gezichtscontouren. Deze unieke gezichtsroller zorgt voor een intensieve massage en zorgt ervoor dat na slecht 5 tot 10 minuten de mimische spieren in het gezicht worden gestimuleerd.
Daardoor wordt de huid verstevigd, wat een liftend effect geeft.”

Afspraak maken

Maar er komen nog meer nieuwe producten aan. Zo hoopt Madelinde binnenkort te kunnen starten met colorgel lak en manicuren. “Daar zijn we nog druk mee bezig. We hopen in juni ook van start te gaan met body pakkingen voor verbetering van de doorbloeding en vermindering van cellulitis.

Ben jij benieuwd naar de nieuwste producten van Complete Skincare? Volg de salon dan op Facebook. Madelinde staat klaar om jou te voorzien van de juiste info en om uitleg te geven over de producten die voor jou geschikt zijn. In verband met de voorzorgsmaatregelen is het momenteel alleen mogelijk om volgens afspraak langs te komen. Een afspraak maken kan via de website of door te bellen naar 06 11411969.

collage complete skincare producten.jpeg


Meer nieuws

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.