Complete Skincare
Advertorial Beauty en verzorging

Complete Skincare is open voor acne en ontharingsbehandeling op medische indicatie

Ondanks de lockdown mag Complete Skincare doorbehandelen. Eigenaresse Madelinde Achterberg heeft namelijk haar specialisatie voor acne en ontharen. Doordat zij geregistreerd staat bij Anbos, en daardoor medische AGB codes heeft, kan de behandeling mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed worden door jouw zorgverzekering.

Weet je niet zeker of je in aanmerking komt voor een acne- of ontharingsbehandeling? Complete Skincare zoekt graag voor je uit of jij hiervoor in aanmerking komt. Zij hebben een overzicht van alle verzekeringen en weten daardoor of jouw zorgverzekering wel of niet jouw behandeling vergoedt.

Acne en stress

Acne is een veelvoorkomende huidziekte. Maar hoe komt het dat we nu ineens zoveel meer onrustige en acnehuiden zien? Vooral stress is daar een grote veroorzaker van. “Dat zien we vooral bij jongeren”, zegt Madelinde. “Het is al lang bekend dat er een hoop huidziektes kunnen ontstaan als gevolg van stress, en dan te bedenken dat de huid het grootse orgaan is.”

Ze vervolgt: "Helaas ondervinden veel mensen op dit moment veel stress door het vele thuis zitten en het hebben van minder sociale contacten. We gaan ook een stuk minder naar buiten, waardoor de opname van zuurstof door de huid ook erg afneemt. Door het vele binnen zitten gaat de huid irriteren. Daardoor peuteren we meer aan de huid en zien wij een sterke toename van onrustig en ontstoken acne huiden.”

Medische indicatie

Daarom is Madelinde blij dat ze deze behandelingen toch kan blijven uitvoeren. Ook de ontharingsbehandelingen op medische indicatie mogen doorgaan. “Wist je dat de meeste mensen niet uit cosmetisch oogpunt, maar juist met medische indicatie deze behandelingen ondergaan? Daarom is het ook belangrijk dat deze behandelingen doorgaan”, vindt Madelinde. “De meeste cliënten in onze salon komen naar aanleiding van medische klachten, zoals ontstoken haarfollikel of ingegroeide haren. Hierdoor kunnen er namelijk nare ontstekingen ontstaan, die als erg storend worden ervaren.”

Behandelingen

Heb jij last van een van deze klachten, of wil je meer info? Neem gerust contact op met Complete Skincare. Madelinde helpt je graag verder. “Na een uitgebreid intakegesprek gaan we samen kijken welke behandeling het meest geschikt is voor jou. Voor een optimaal resultaat is de juiste verzorging van de huid thuis ook van belang. Door dit te combineren zal je de behandeling meer ondersteunen.”

Complete Skincare werkt uitsluitend op afspraak en volgens de RIVM regels. Zo zit tussen iedere klant 30 minuten ruimte om de cabine te desinfecteren. Er zijn nooit meerdere klanten tegelijk aanwezig in de salon. De acnebehandelingen bij Complete Skincare kosten € 34,50 of € 59,50. De ontharingsbehandeling wordt aangeboden vanaf € 32,50. Behandelingen zijn mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 9:30 en 20:30 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Een afspraak maken kan door te bellen naar 06 11411969 of via info@completeskincare.nl.


Meer nieuws

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving gisteren 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.