Economie

Driehoorne organiseert volgende maand open dag

Serviceflat Driehoorne in Alphen aan den Rijn organiseert op 5 oktober een open dag. Deze dag valt bewust samen met de Nationale Ouderendag. Driehoorne wil hiermee een brug slaan en laten zien hoe belangrijk aandacht is voor ouderen.

"Veel mensen kennen Driehoorne alleen van de woningen die worden aangeboden aan mensen vanaf 55 jaar. Maar er worden ook tal van faciliteiten en diensten aangeboden, die niet alleen de bewoners in staat stellen langer zelfstandig te wonen, maar die ook toegankelijk zijn voor andere inwoners van Alphen aan den Rijn. Denk aan de supermarkt, de kinderopvang, therapieën, het restaurant en meer. Al deze bedrijven zullen zich gedurende deze dag presenteren", aldus Sita Tjepkema, directrice van Driehoorne.

De open dag op 5 oktober zal om 13.00 uur beginnen en de promotionele activiteiten duren tot ongeveer 16.00 uur. Daarna zal er tot ongeveer 17.30 uur nog een muzikale afsluiting zijn met een Happy Hour zijn in de grote zaal van Driehoorne. De programma invulling wordt dichterbij 5 oktober verder bekend gemaakt. De toegang is gratis. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.