Advertorial Algemeen

Game Fuel League finale bij Esports Game Arena

Woensdag 25 juli vindt bij de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn de zogeheten Game Fuel League plaats. Het betreft een competitief toernooi van actiesportgame Rocket League met een waanzinnige prijs: de kans om deel te nemen in internationale competities en te strijden als een pro.

Het online toernooi is 14 juli 2018 van start gegaan en vindt naast Nederland plaats in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Zwitserland. Teams van drie personen uit elk land strijden in verschillende rondes om een kwalificatieplek, waarbij elk land zijn winnende team naar de Europese grand finale op het Insomnia Gaming Festival stuurt.

De hoofdprijs is een meerdaagse trainingsbootcamp met Team Dignitas op hun hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Team Dignitas heeft recent het vijfde seizoen van de Rocket League Championship Series op hun naam geschreven, dus de toernooiwinnaars zijn in goede handen om hun gaming skills naar een hoger niveau te tillen.

Benieuwd naar de Nederlandse Game Fuel League finale? Deze wordt woensdag 25 juli 2018 live gespeeld in de Esports Game Arena (gratis toegang) en is daarnaast te volgen via de livestream.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.