'Grote kans op uitval bussen in Alphen door staking'

Op donderdag 4 januari staken de werknemers in het streekvervoer. Daardoor rijden er minder of geen streekbussen en regionale stoptreinen. Vakbond FNV eist namens de werknemers meer loon en een lagere werkdruk.

Vervoerder Arriva laat weten nog niet te weten wat de gevolgen zijn voor het busvervoer in de regio Alphen aan den Rijn. "We adviseren reizigers om wel rekening te houden met eventuele stakingen en als gevolg daarvan een ontregelde dienstregeling", meldt Arriva. 

De vervoerder treedt donderdag naar buiten met details over de staking en informatie voor reizigers. "Omdat de staking niet vanuit ons wordt georganiseerd, verwachten we helaas niet veel eerder dan donderdag informatie te ontvangen", aldus Arriva.

De staking duurt op 4 januari de hele dag. Het nachtnet zal de nacht van 3 en 4 januari en van 4 op 5 januari wel gewoon rijden. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:01

Magazijnopruiming op 28 en 29 februari bij Gek van Fietsen

Het fietsseizoen barst bijna los. De nieuwe modellen druppelen binnen en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Daarom is er bij Gek van Fietsen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari een grote magazijnopruiming. Hoge kortingen op een groot deel van het assortiment sportieve fietsen en e-bikes!

Overige gisteren 15:01

Audities voor Alphens Sinterklaas Journaal geopend

Op maandag 24 februari is de inschrijving voor de audities van Het Alphens Sinterklaas Journaal van start gegaan. De Alphense serie gaat al weer het tiende seizoen in dit jaar, een jubileum!

Economie gisteren 13:59

Alphense bedrijven hebben tekort aan mondkapjes door Coronavirus

Over de hele wereld is een tekort aan mondkapjes door het Coronavirus. In Peking, China wordt zelfs in enkele dagen een fabriek voor mondkapjes uit de grond gestampt om aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Ook in Alphen kampen bedrijven met leveringsproblemen van mondkapjes.