Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Corolla Cross introductie bij Toyota Van Ekris Alphen aan den Rijn

15 oktober zal Toyota Van Ekris het doek in de showroom van de Corolla Cross laten verdwijnen. De legendarische Toyota Corolla is binnenkort bij hen in de showroom te bewonderen.

De Corolla Cross combineert de praktische eigenschappen van een ruime SUV met Toyota’s meest geavanceerde hybride- en veiligheidstechnologie. Dit is de auto die gezinnen alles biedt wat ze in het dagelijks leven nodig hebben. Kijk ook even op de Corolla Nieuws pagina. Toyota zal tijdelijk de “First Edition” in het leven roepen waarbij je profiteert van €1.500,- model voordeel, maar op = op.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Toyota

De Corolla Cross is de eerste Toyota waarbij kennis mag worden gemaakt met een volledig digitaal instrumentarium. Via het 12,3" digitale instrumentarium kan je in een oogopslag je actuele rijgegevens inzien. Je kunt de weergegeven informatie naar eigen inzicht aanpassen en door regelmatig de software te updaten blijft je Corolla Cross altijd connected en klaar voor de toekomst.

Vanaf 15 oktober staat deze auto in de showroom! Reserveer deze dag vast in je agenda, want Toyota van Ekris zal er een feestje van maken. Tot zaterdag!

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Nieuwveen, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij hen aan het juiste adres!’’

Toyota Van Ekris


Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 17:09

Vier de liefde bij McDonald's Alphen aan den Rijn

Valentijnsdag. De dag van de liefde. Om die dag te vieren organiseert McDonald's op 14 februari diverse leuke acties. Wil jij weten wat je kan verwachten die dag? Lees dan snel verder.

Politie en handhaving gisteren 16:18

Sorteerbedrijf treft mogelijk explosief aan

Op vrijdagochtend 27 januari werd de politie naar een bedrijf, gespecialiseerd in het sorteren van metalen, aan de Tankval in Alphen aan den Rijn gestuurd. Medewerkers van het sorteerbedrijf hadden hier tijdens werkzaamheden mogelijk een explosief aangetroffen.

Werkzaamheden gisteren 15:24

Dit gaat er gebeuren tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan Rijndijk-Oost

Op dinsdag 7 februari starten de werkzaamheden voor het onderhoud aan de Rijndijk-Oost. Tijdens de werkzaamheden zal het gedeelte tussen De Hoorn en het Oostvaartpad afgesloten zijn voor alle gemotoriseerd doorgaand verkeer. Maar wat voor werkzaamheden zullen er uitgevoerd worden?

Politie en handhaving gisteren 14:33

Politie gaat meer controleren op sluipverkeer bij de Oudshoornseweg

Dat je met de auto niet meer vanaf het begin van de Oudshoornseweg naar het eind kan wordt door sommige inwoners als vervelend ervaren. Je moet dan namelijk ‘helemaal omrijden’. Sommige weggebruikers kiezen daarom alsnog voor de korte route over de Oudshoornseweg, wat verboden is.

Advertorial Werken gisteren 13:39

Danny groeit bij Duijvelaar, van stagiair naar productmanager

Danny: “In 1995 deed ik mijn afstudeerproject van de Amsterdamse Scheepvaartschool bij Duijvelaar Pompen. Nu nog een baan; de behulpzame dames van de marketingafdeling van Duijvelaar hebben mij destijds geholpen met het schrijven van mijn sollicitatiebrief. Ik werd aangenomen en ik ben nu productmanager bij Duijvelaar. Maar ik ben daar ooit begónnen als servicemonteur.”

Politie en handhaving gisteren 12:46

Auto-inbraak Kerk en Zanen: dashboard van een BMW verwijderd

In de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 januari heeft er een auto-inbraak plaatsgevonden in Kerk en Zanen. De daders gingen niet met lege handen naar huis. Zij hebben het dashboard van de BMW meegenomen.