Josh Walet

Corona testlocatie in Alphen verplaatst naar de overkant van de Euromarkt

Vanaf morgen, maandag 13 juli, zal de corona testlocatie in Alphen verhuizen. Maar naar een compleet andere locatie gaat de testlocatie niet. GGD Hollands Midden verplaatst het namelijk naar de overkant van het Euromarkt-terrein.

Nu is de corona testlocatie nog te vinden op de Euromarkt tegenover nummer 153, maar vanaf maandag 13 juli verhuist de corona testlocatie naar Euromarkt 127. Maar let op: het blijft nog altijd zo dat je eerst een afspraak moet maken via het landelijke nummer 0800-1202.

In de regio Hollands Midden worden er ook testen afgenomen in Leiderdorp, Gouda en Katwijk. Daarnaast wordt er getest in ziekenhuizen en verzorg- en verpleeghuizen. Afgelopen week steeg het totaal aantal afgenomen coronatests in de regio Hollands Midden boven de 15.000 uit.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels gisteren 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige gisteren 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek 8 aug. 2020 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!