Pixabay

Coronacluster in Alphen betreft medewerkers van Technische Unie

De coronacluster in Alphen betreft meerdere medewerkers van de Technische Unie, een groothandel in technische industriematerialen. 

Drie medewerkers van de groothandel in Alphen zijn besmet geraakt, andere medewerkers wachten nog op de uitslag. Twee medewerkers, die eerder besmet raakten, zijn alweer aan het werk.

De besmette medewerkers zitten in thuisquarantaine. De coronacluster is inmiddels onder controle, zo laat de Technische Unie weten. Binnen het bedrijf zijn er extra maatregelen genomen om een cluster in de toekomst te voorkomen. 

Ook lezen: coronacluster in Alphen


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige vandaag 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten vandaag 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.