Josh Walet
Advertorial Coronavirus in Alphen

Coronamaatregelen uitleggen met een animatievideo

Hoe maak je de coronamaatregelen binnen jouw bedrijf, restaurant of sportschool duidelijk en overzichtelijk voor jouw werknemers, bezoekers of klanten? Daar weet Tim&Tom Producties het antwoord op: animatievideo’s. Met een uitleganimatie maak je alles in één keer duidelijk voor iedereen!

Stukje bij beetje is onze samenleving weer aan het opstarten. De regering heeft hierbij aangekondigd toe te willen werken naar een nieuwe ‘anderhalve-metersamenleving’. Dit brengt veel nieuwe regelgevingen met zich mee waar ondernemers zich aan moeten houden. Door al deze verschillende maatregelen ontstaat er bij veel consumenten, klanten en bezoekers onduidelijkheid over welke maatregelen gelden voor welke sector, en zo dus ook binnen jouw bedrijf, restaurant, sportschool of andere onderneming. Hierdoor neemt niet alleen het verspreidingsrisico toe, maar riskeer je als ondernemer ook nog eens een flinke boete.

Duidelijk en effectief

Om dit te voorkomen is het belangrijk om de nieuwe maatregelen duidelijk te communiceren. Maar hoe? In plaats van de boodschap over te brengen via tekst, kun je ook eens denken aan een uitleganimatie. “Een uitleganimatie is uitermate geschikt om jouw publiek van deze noodzakelijke informatie te voorzien”, vertelt Tim van Tim&Tom Producties. “Een animatie wordt vaak niet alleen aandachtig bekeken dan een tekst, maar informatie uit een animatie wordt ook beter onthouden dan tekst.”

Hierbij kijken Tim en Tom naar jouw wensen en eisen. “De animatie wordt altijd gepersonaliseerd met aandacht voor jouw merkidentiteit”, vertelt Tom. Maar hoe zit dat dan als de maatregelen iets veranderen? “Wanneer de animatie aangepast moet worden in verband met de versoepeling van de coronamaatregelen, betaal je alleen voor eventuele wijzigingen in de voice-over.”

De video kan online gedeeld worden met werknemers, consumenten, bezoekers en klanten, maar de video kan ook binnen jouw onderneming op een scherm worden afgespeeld. Zo zijn alle maatregelen voor iedereen in één keer duidelijk en kun jij je als werkgever weer focussen op andere zaken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een uitleganimatie binnen jouw bedrijf? Stuur dan een mailtje naar info@timentomproducties.nl of neem een kijkje op de website.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Theater

Er moet opnieuw geld worden bijgelegd bij Theater Castellum. Nu gebeurt dat elk jaar, dus we hoeven hier niet verbaasd over te zijn. Deze keer al helemaal niet, want het is een gevolg van de coronacrisis. Iedereen staat nu in het rood speciaal in de culturele sector.

Voor Kinderen gisteren 17:21

Culturenplein op het Topaasplantsoen feestelijk geopend

Onder toeziend oog van veel publiek is op vrijdagmiddag 10 juli het Culturenplein aan het Topaasplantsoen in Alphen geopend. Wethouder Gert-Jan Schotanus was aanwezig bij de onthulling van het bord.

Overige gisteren 16:08

Goedkeuring Zorgunit voor Maarten van den Bergh

Maarten van den Bergh, woonachtig in Alphen, liep vorig jaar een hoge dwarslaesie op bij een ongeluk. Sindsdien staat zijn wereld op zijn kop. Maar nu is er goed nieuws voor Maarten: er is overeenstemming bereikt over het plaatsen van een zorgunit.

Overige gisteren 15:12

Scootmobielruimte voor bewoners aan de Aardster

Voorheen moesten de bewoners van de Aardster in Alphen hun scootmobiel in de galerij stallen, maar daar komt verandering in. Vanaf volgende week kunnen zij namelijk gebruikmaken van een nieuwe scootmobielruimte naast het gebouw.