Bibliotheek Rijn en Venen
Advertorial Evenement

Create! Jongerenfestival op 28 januari in Theater Castellum

Op zaterdag 28 januari vindt hét gratis jongerenfestival plaats in Theater Castellum. Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor jongeren van 11 tot en met 15 jaar. Van 13:00 tot 17:00 uur is er van alles te doen, van creatieve tot sportieve workshops.

De workshops

Op het festival staan er zes workshops op het programma: Street Art, Podcast, Spoken Word, Theater, Lasergamen & Archery Tag en Hiphop.

Stel zelf het programma samen. Er zijn drie workshoprondes van 45 minuten. Jongeren kunnen zelf hun programma samenstellen door elke ronde een workshop te kiezen. Het festival wordt om 15:45 uur afgesloten op de dansvloer met een professionele DJ.

Locatie en aanmelden

Het jongerenfestival vindt plaats in Theater Castellum op het Rijnplein 1-3 in Alphen aan den Rijn. Meld je gratis aan voor de workshops op de website. Aanmelden voor de afsluiting op de dansvloer is niet nodig. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek.

Create! Jongerenfestival is een samenwerking tussen Bibliotheek Rijn en Venen, Theater Castellum en Cultuurcoaches Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.