Bibliotheek Rijn en Venen
Advertorial Muziek

Create! Muziekfestival op 15, 16 en 17 juli in Parkvilla

De zomervakantie goed aftrappen? Laat je horen! Bibliotheek Rijn en Venen organiseert een driedaags muziekfestival in Parkvilla in Alphen aan den Rijn. Dit gratis festival is speciaal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Iedere middag zijn er vanaf 13:45 uur verschillende muzikale workshops te volgen en werk je samen toe naar een muzikale voorstelling.

Drie middagen volg je in groepjes verschillende workshops: percussie, songwriting, dans en rap. De derde middag laat je kort zien wat jij hebt geleerd aan je vrienden en familie. De workshops worden gegeven door professionals zoals Sherwin Kirindongo (vaste percussionist van musical The Lion King) en sing- en songwriter Anne van Damme (misschien ken je haar songwriting podcast al!

Meer informatie en aanmelden

Dit gratis festival is voor iedereen die van muziek houdt, met of zonder ervaring. Mocht je wel al een instrument bespelen, dan mag je deze meenemen.

Het evenement vindt plaats in Parkvilla aan de Cornelis Geellaan 2 in Alphen aan den Rijn. Aanmelden is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om mee te kunnen doen.

Kijk voor het volledige programma en aanmelden op: www.bibliotheekrijnenvenen.nl/activiteiten. Dit festival wordt georganiseerd in samenwerking met Parkvilla.  


Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.