Advertorial Economie

Creatief en persoonlijk: een animatie van jouw bedrijfslogo in een uniek kerstjasje

Met een onrustig jaar achter de rug, zijn de feestdagen hét moment om relaties iets bijzonders toe te wensen. Dit kan natuurlijk met een kerstattentie, maar hoe gaaf is het om een kerstanimatie te laten maken van jouw eigen bedrijfslogo? Tim en Tom van Tim&Tom Producties vertellen jou alles over de voordelen hiervan!

Facebook, Instagram of LinkedIn, bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een account op een van deze platformen. Het is dan ook niet gek dat social media een steeds grotere rol in ons dagelijks leven spelen. Dit betekent dat social media ook essentieel zijn voor jouw online marketing. En hoe zet je jouw bedrijf nou op de kaart, zeker met het oog op de feestdagen? Met een kerstanimatie natuurlijk!

Creatief en persoonlijk

Een animatie van jouw bedrijfslogo in een uniek kerstjasje, dat is dit jaar dé manier om de creatieve en persoonlijke kant van jouw bedrijf te laten zien. “Je biedt jouw klanten net even wat anders. Je toont je creatieve kant en je geeft je klanten een prettig en warm gevoel. Ook verkleint het de afstand tussen je organisatie en je klanten, in een tijd waarin de afstand juist enorm is”, vertelt Tim. Daarnaast zijn kerstanimaties enorme klik boosters. Tom legt uit: “Mensen zijn bij video’s vaak nieuwsgierig en bekijken deze veel sneller dan een informatieve tekst. Ze verwachten namelijk al om wat leuks te zien zonder dat dit té informatief wordt.”

Een groot bereik

Social media is hét perfecte platform om jouw klanten te bereiken. Je kunt een goede indruk achterlaten door ze op een creatieve manier een warme boodschap toe te wensen. Zo verspreid je niet alleen een mooie boodschap, maar ook jouw logo. Maar de mogelijkheden gaan verder dan dat. De video kan ook op de website worden geplaatst, zodat je jouw bezoekers kunt verrassen met een vrolijke kerstboodschap! Uiteraard is het ook mogelijk om de kerstanimatie te mailen naar klantrelaties.

Tijdelijke actie

Een kerstanimatie hoeft helemaal niet duur te zijn. Tim&Tom Producties bieden de logo animaties tot en met 31 november aan voor een tijdelijk gereduceerd tarief van maar € 299 (ex. BTW).

Interesse? Stuur gerust een mailtje naar info@timentomproducties.nl, dan gaan Tim en Tom gelijk voor je aan de slag!


Meer nieuws

Werken vandaag 12:45

Vacatureoverzicht week 20: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Muziek/Concert vandaag 10:59

BTW-tarief op concert- en festivaltickets stijgt hoogstwaarschijnlijk in 2026

Na maanden van onderhandelen presenteren de PVV, VVD, NSC en BBB hun 'hoofdlijnenakkoord', dat de basis moet vormen voor het nieuwe kabinet. Liefhebbers van live muziek en cultuur komen er bekaaid vanaf, want de formerende partijen zijn van plan om concert- en festivaltickets te belasten met het hoge btw-tarief van 21%. Op dit moment geldt hiervoor nog het lage tarief van 9%.

Advertorial Evenement vandaag 09:37

Help mee als vrijwilliger tijdens de Obstacle Run!

Vind je het leuk om anderen te helpen en tegelijkertijd een superleuke dag te beleven? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Obstacle Run Alphen op zaterdag 1 en/of zondag 2 juni 2024, en zorg er samen met de andere vrijwilligers voor dat de deelnemers de dag van hun leven meemaken!

Blog Opinie gisteren 19:46

MINERVA Haal die doppen van de koppen

Dit jaar wordt een feestje in de gemeente Alphen aan den Rijn omdat de gemeente zoals deze nu is tien jaar bestaat. Maar niet iedereen denkt er zo over. Er zijn nog altijd Calimero’s die vinden dat ‘ze’ geannexeerd zijn en er zijn altijd klagers waarbij het niet goed is of niet deugt.

Advertorial Film gisteren 17:22

De Kleuterbios is terug!

Op zaterdag 18 mei keert Het Muizenhuis - Sam & Julia terug in de Kleuterbios! Dit is een compilatie van acht afleveringen, waarvan zes afleveringen nooit eerder vertoond zijn. Hierin beleven de muizen Sam en Julia de spannendste avonturen en ontdekken ze verborgen mysteries. 

Sport gisteren 16:01

Sem Spruit pakt zes keer NK Goud en twee keer zilver

Afgelopen winter was voor Sem Spruit een mooie periode op het ijs en vloog hij naar Zuid-Korea voor de Jeugd Olympische Spelen. Daar wist hij samen met supertalent Angel Daleman (Leiderdorp) brons te pakken op de relay. Een moment om nooit meer te vergeten. Onlangs is Sem verkozen tot Alphens Sporttalent en kreeg hij aan het eind van het schaatsseizoen een onderscheiding van de KNSB, District Sassenheim. Hem viel de onderscheiding ten deel “Drager van de Bronzen Schaatser”, voor zijn mooie prestaties van het seizoen.