Advertorial Economie

Creatief en persoonlijk: een animatie van jouw bedrijfslogo in een uniek kerstjasje

Met een onrustig jaar achter de rug, zijn de feestdagen hét moment om relaties iets bijzonders toe te wensen. Dit kan natuurlijk met een kerstattentie, maar hoe gaaf is het om een kerstanimatie te laten maken van jouw eigen bedrijfslogo? Tim en Tom van Tim&Tom Producties vertellen jou alles over de voordelen hiervan!

Facebook, Instagram of LinkedIn, bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een account op een van deze platformen. Het is dan ook niet gek dat social media een steeds grotere rol in ons dagelijks leven spelen. Dit betekent dat social media ook essentieel zijn voor jouw online marketing. En hoe zet je jouw bedrijf nou op de kaart, zeker met het oog op de feestdagen? Met een kerstanimatie natuurlijk!

Creatief en persoonlijk

Een animatie van jouw bedrijfslogo in een uniek kerstjasje, dat is dit jaar dé manier om de creatieve en persoonlijke kant van jouw bedrijf te laten zien. “Je biedt jouw klanten net even wat anders. Je toont je creatieve kant en je geeft je klanten een prettig en warm gevoel. Ook verkleint het de afstand tussen je organisatie en je klanten, in een tijd waarin de afstand juist enorm is”, vertelt Tim. Daarnaast zijn kerstanimaties enorme klik boosters. Tom legt uit: “Mensen zijn bij video’s vaak nieuwsgierig en bekijken deze veel sneller dan een informatieve tekst. Ze verwachten namelijk al om wat leuks te zien zonder dat dit té informatief wordt.”

Een groot bereik

Social media is hét perfecte platform om jouw klanten te bereiken. Je kunt een goede indruk achterlaten door ze op een creatieve manier een warme boodschap toe te wensen. Zo verspreid je niet alleen een mooie boodschap, maar ook jouw logo. Maar de mogelijkheden gaan verder dan dat. De video kan ook op de website worden geplaatst, zodat je jouw bezoekers kunt verrassen met een vrolijke kerstboodschap! Uiteraard is het ook mogelijk om de kerstanimatie te mailen naar klantrelaties.

Tijdelijke actie

Een kerstanimatie hoeft helemaal niet duur te zijn. Tim&Tom Producties bieden de logo animaties tot en met 31 november aan voor een tijdelijk gereduceerd tarief van maar € 299 (ex. BTW).

Interesse? Stuur gerust een mailtje naar info@timentomproducties.nl, dan gaan Tim en Tom gelijk voor je aan de slag!


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.