Advertorial Economie

Creatieve Geesten maakt voor jou een onderscheidend logo

Creatieve Geesten zijn communicatiespecialisten die persoonlijk en flexibel zijn, je originele en doeltreffende oplossingen bieden en waarbij een fijne samenwerking met een goede sfeer vanzelfsprekend is.

Bij Creatieve Geesten blijven ze communicatie een prachtig vak vinden. Samen met de klant verzint Creatieve Geesten een andere invalshoek, gebaseerd op wat de klant wil overbrengen. Mooi, opvallend, spraakmakend en origineel. Zolang het maar doeltreffend is.

Het gewenste eindproduct wordt ontwikkeld door een combinatie van een origineel concept, herkenbare huisstijl, tekst, fotografie, webdesign en PR: dit is voor iedere klant uniek. Creatieve Geesten biedt je een snelle service, klantvriendelijkheid en eventuele contacten met externe partners voor een optimaal resultaat.

“Het hele proces moet vooral leuk zijn”, zegt Fabienne van Creatieve Geesten. “Met de meeste klanten gaan we vriendschappelijk om. Klanten blijven bij ons voor een langere periode. We leren ze daardoor goed kennen en weten exact wat ze willen. Daarbij schakelen we snel en proberen snel een voorstel te doen na een bespreking. Zo zit het bij iedereen nog vers in het geheugen. Klanten waarderen onze persoonlijke benadering, flexibiliteit en creatieve voorstellen.’’

Logo nodig?
Ben jij op zoek naar een logo of kan jouw huidige logo wel een update gebruiken? Een leuke uitdaging waar Creatieve Geesten graag samen met jou mee aan de slag gaat! Met een onderscheidend en opvallend logo maak jij het verschil in deze snelle digitale wereld. Een goed logo vertelt wie je bent en is de basis voor verdere communicatie en vormgeving zoals een huisstijl, origineel concept, drukwerk en digitale campagnes.

“Wij maken graag kennis om te kijken of het klikt, want een klik met de klant zorgt voor een dynamisch proces waardoor er goede communicatieve middelen ontstaan”, aldus Fabiënne.

Dus zoek je creatieve aanpakkers die jouw markt kennen, persoonlijk en flexibel zijn en van iedere samenwerking een feestje maken? Maak dan eens kennis met Creatieve Geesten.

Bel Fabiënne via 06 40 10 27 50, ga naar creatieve-geesten.nl of mail naar fabienne@creatieve-geesten.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen gisteren 18:46

Alles wat je moet weten over de coronamaatregelen in onze regio

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, gelden er sinds zondagavond aangescherpte maatregelen voor zes regio’s. In diverse regio’s gelden daarnaast nog aparte maatregelen, maar niet in de regio Hollands Midden. Wat gaat de veiligheidsregio dan wel doen? Dat lees je hier.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 17:28

Marquardt Keukens: specialist in Quookers en NEFF-stoomovens

Je hoort het steeds vaker, keukens die zijn uitgerust met een Quooker of een stoomoven. Maar wat zijn de voordelen hiervan? Ondernemer Filip Gels van Marquardt Keukens Zoeterwoude kan jou hier alles over vertellen.

Overige gisteren 16:46

Bewoners Gruttobuurt komen in actie tegen overlast hondenpoep en -plas

Overlast van hondenpoep en -plas is iets waar de bewoners van de Gruttobuurt in toenemende mate mee te maken hebben. Daarom hebben ze in samenwerking met de gemeente een oplossing bedacht: kinderen uit de buurt gaan speciale borden maken die in de buurt worden geplaatst.

Blog Sport gisteren 16:04

A.V.V. Alphen begint met verlies

A.V.V. Alphen is de competitie met een nederlaag begonnen. RKDES trok op sportpark De Bijlen met 2-1 aan het langste eind. Dat was geen onverdiende zege voor de club uit Kudelstaart, hoewel de thuisclub in de tweede helft aanzienlijk beter speelde dan in het eerste part.