Advertorial Economie

Creatieve Geesten maakt voor jou een onderscheidend logo

Creatieve Geesten zijn communicatiespecialisten die persoonlijk en flexibel zijn, je originele en doeltreffende oplossingen bieden en waarbij een fijne samenwerking met een goede sfeer vanzelfsprekend is.

Bij Creatieve Geesten blijven ze communicatie een prachtig vak vinden. Samen met de klant verzint Creatieve Geesten een andere invalshoek, gebaseerd op wat de klant wil overbrengen. Mooi, opvallend, spraakmakend en origineel. Zolang het maar doeltreffend is.

Het gewenste eindproduct wordt ontwikkeld door een combinatie van een origineel concept, herkenbare huisstijl, tekst, fotografie, webdesign en PR: dit is voor iedere klant uniek. Creatieve Geesten biedt je een snelle service, klantvriendelijkheid en eventuele contacten met externe partners voor een optimaal resultaat.

“Het hele proces moet vooral leuk zijn”, zegt Fabienne van Creatieve Geesten. “Met de meeste klanten gaan we vriendschappelijk om. Klanten blijven bij ons voor een langere periode. We leren ze daardoor goed kennen en weten exact wat ze willen. Daarbij schakelen we snel en proberen snel een voorstel te doen na een bespreking. Zo zit het bij iedereen nog vers in het geheugen. Klanten waarderen onze persoonlijke benadering, flexibiliteit en creatieve voorstellen.’’

Logo nodig?
Ben jij op zoek naar een logo of kan jouw huidige logo wel een update gebruiken? Een leuke uitdaging waar Creatieve Geesten graag samen met jou mee aan de slag gaat! Met een onderscheidend en opvallend logo maak jij het verschil in deze snelle digitale wereld. Een goed logo vertelt wie je bent en is de basis voor verdere communicatie en vormgeving zoals een huisstijl, origineel concept, drukwerk en digitale campagnes.

“Wij maken graag kennis om te kijken of het klikt, want een klik met de klant zorgt voor een dynamisch proces waardoor er goede communicatieve middelen ontstaan”, aldus Fabiënne.

Dus zoek je creatieve aanpakkers die jouw markt kennen, persoonlijk en flexibel zijn en van iedere samenwerking een feestje maken? Maak dan eens kennis met Creatieve Geesten.

Bel Fabiënne via 06 40 10 27 50, ga naar creatieve-geesten.nl of mail naar fabienne@creatieve-geesten.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Buiten spelen

Vroeger was alles beter. Vooral het buiten spelen. Logisch, dat wel. Er waren minder auto’s en meer grasveldjes. Je ging gewoon stoepranden op straat, balletje trappen op een grasveld of schommelen op je eigen houten schommel die je vader aan de dichtstbijzijnde boom had opgehangen.

Calamiteiten gisteren 19:37

Botsing op President Kennedylaan

Rond 18:30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de President Kennedylaan in Alphen. Twee auto's waren bij het ongeval betrokken. 

Politiek gisteren 18:42

In Speelruimteplan geen plaats voor kleine blokplekken

Kleine blokplekken worden opgeheven. Daarvoor in de plaats komen grotere speelplaatsen met veel meer mogelijkheden. Althans als het aan wethouder Gert-Jan Schotanus ligt. De gemeenteraad is verdeeld over het voorstel.

Politiek gisteren 17:09

Speelplaatsen worden voor 1,6 miljoen opgeknapt

De speelplaatsen in de hele gemeente Alphen aan den Rijn worden voor 1,6 miljoen euro opgeknapt. Hiervoor zijn een inventarisatie en een planning gemaakt. Het Speelruimteplan wordt in het najaar vastgesteld als er voldoende inspraak is geweest en een goede visie is gemaakt.

Voor Kinderen gisteren 17:01

Eerste paal Klimpark Alphen gaat volgende week de grond in

Op dinsdag 25 februari gaat de eerst paal voor Klimpark Alphen, midden in Park Zegersloot, de grond in. Wethouder Gert-Jan Schotanus en kinderwethouder Day van der Pijl (10) zullen bij de ceremonie aanwezig zijn.