Josh Walet

Creatieve oplossingen om te overleven

Het zijn lastige tijden voor ondernemers. Om het hoofd boven water te houden gooien verschillende Alphense ondernemers daarom hun creativiteit in de strijd.

SD Creation

“Het is een nachtmerrie”, laat Ramon Hagen van SD Creation weten. “Maar zolang wij open mogen blijven, blijven wij uiteraard open.” Maar omdat niet alle klanten naar de winkel kunnen komen, heeft Ramon gratis bezorging in Alphen aan den Rijn geïntroduceerd. “Alle bestellingen die voor 14:00 uur worden besteld, hebben degenen die in Alphen aan den Rijn wonen dezelfde dag nog in huis. Voor klanten in Alphen is de bezorging gratis, klanten buiten Alphen aan den Rijn verzenden wij boven € 50 gratis”, vertelt Ramon. “Samen staan we sterk en slaan wij ons door deze crisis heen!”

Complete Skincare

Ook bij schoonheidssalon Complete Skincare zitten ze niet stil. “Ik heb besloten om de salon per 19 maart te sluiten omdat onze branche dit heeft geadviseerd”, vertelt Madelinde Achterberg. Maar klanten hoeven niet getreurd te zijn. “Wij hebben besloten om onze producten kosteloos te bezorgen bij klanten die woonachtig zijn in Alphen. Klanten hoeven daarom niet te wachten tot 6 april op hun favoriete Klapp producten. Daarnaast zijn we bezig met het samenstellen van leuke verzorgingspakketten met uitleg die klanten kunnen bestellen, om zo thuis een kleine gezichtsbehandeling te kunnen doen.”

Martinez Chocolatier

Behoefte aan chocolade, maar kun of wil je de deur niet uit? Martinez Chocolatier heeft hier een oplossing voor bedacht. “Net als bij iedereen is het gesprek van de dag in onze winkels het coronavirus. Deze situatie brengt veel onzekerheid met zich mee”, vertelt Linda Tissink. “Onze winkel in Alphen is voorlopig nog gewoon geopend, maar voor de mensen die niet meer in de gelegenheid zijn om boodschappen te doen hebben wij een bestel- en bezorgplan opgezet. Zo kan iedereen blijven genieten van onze chocolade.” Mocht je hier gebruik van willen maken, stuur dan een mailtje naar alphen@martinezchocolade.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.