Pixabay
Advertorial Overige

Creatieve workshops voor kinderen bij Parkvilla

Leuke creatieve workshops voor kinderen zijn er volop deze zomer bij Parkvilla. Zo heb je 'graffiti in 1 dag', een cursus fototrucage en verschillende dansworkshops. 

Bij 'graffiti in 1 dag' op 29 juli gaan kinderen met elkaar een gigantische graffiti spuiten én eigen sjablonen maken, zodat iedereen zijn eigen Street Art stempel op de wereld kan drukken.

Onder het motto ‘Huh, hoe zit dat?’ is er een cursus fototrucage. Leerlingen onderzoeken hoe ze met trucage het onmogelijke mogelijk kunnen maken. Ze werken in groepjes en gaan aan de slag met een eigen truc. Deze workshop stimuleert samenwerking, creativiteit, fantasiegebruik en basisvaardigheden van fotograferen.

Voor kinderen die graag bewegen zijn er verschillende dansworkshops. Vanaf 2,5 jaar een speel & dans workshop en dansen in 1 dag op 29 juli voor jongens en meisjes vanaf 11 jaar. Een leuke dansles met een mix van verschillende dansstijlen. De kinderen leren improviseren en aan de slag gaan met het creëren van een dansstuk. Op 17 augustus is er een driedaagse dansles voor tieners. In augustus worden er ook nog volop workshops georganiseerd.

Kijk op www.parkvilla.nl/zomerweken voor alle workshops en voor meer informatie.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.