Parkvilla
Advertorial Kunst en Cultuur

Creativiteit: een cadeautje voor jezelf

Creativiteit is niet alleen leuk, het is ook nuttig. Door creatief bezig te zijn, maak je het gelukstofje dopamine aan. In januari 2023 starten bij Parkvilla weer een aantal nieuwe cursussen.

Jeroen de Meij van Parkvilla: “Creativiteit is een cadeautje voor jezelf. Je leert ontdekken, het reduceert stress en brengt je in contact met andere mensen. En hoe fijn is het om creatief te zijn met hulp van een gekwalificeerde docent, die je de weg wijst mocht je even vastzitten? Bij Parkvilla kun je veel kanten op, er zijn bijna tachtig cursussen: van schilderen tot keramiek, van dans tot edelsmeden.”

In januari 2023 starten er weer een aantal nieuwe cursussen. “Nieuw is de basiscursus naaitechnieken. In deze tijd van duurzaamheid leer je je eigen kleding maken of eventueel vermaken. Het aantal deelnemers houden we bewust laag zodat iedereen persoonlijk aandacht krijgt”, vertelt De Meij.

“De cursus camera acteren start op 11 januari. Acteren op het toneel is vaak groots en meeslepend, maar voor een camera is klein spel weer heel belangrijk. De cursus ‘Realistisch portret in zwart-wit’ start op 3 februari. Tijdens deze tiendelige cursus leer je anders kijken, werken met diepte, contrast, belichting en verschillende verrassende materialen te gebruiken om tot een interessant eindresultaat te komen.”

Kijk op parkvilla.nl voor meer informatie en inschrijven.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.