Parkvilla

Crowdfundingscampagne voor nieuwe stoelen filmhuis

De bioscoopstoelen bij Parkvilla zijn aan vervanging toe en dat vergt een behoorlijke investering. "Elke dag opent ons filmhuis haar deuren. Je kunt dus zeggen dat de inrichting intensief wordt gebruikt", vertelt Cindy van der Hoorn, coördinator filmhuis.  

"Met de in 2020 overgenomen tweedehandsstoelen dachten we weer jaren vooruit te kunnen, maar helaas. We willen nu voor kwaliteit gaan en onze bezoekers perfect zitcomfort bieden. Daarin nemen we ook graag extra aankleding mee in de vorm van Art Deco wandlampen. De kosten van € 35.000 kunnen wij helaas niet uit eigen middelen bekostigen. We roepen particulieren en bedrijven op om een donatie te doen. Iedere bijdrage is welkom."

"Wij hopen dat veel mensen en ook bedrijven, Parkvilla een warm hart toedragen en helpen de authenticiteit van de sfeervolle zaal te behouden en bezoekers optimaal zitcomfort bieden. Iedereen die doneert doet automatisch mee aan een loterij en een donatie van € 450 of meer krijgt een plekje op het ‘Zalig zitten’ donatiebord. Dit bord krijgt een prominente plek in ons gebouw."

"De upgrade past ook mooi in lijn met recente vernieuwingen. Zo zijn zowel de filmserver als filmprojector de afgelopen twee jaar vervangen. De techniek is optimaal en daar horen straks ook geheel nieuwe stoelen bij. Het beste zitcomfort voor onze trouwe en toekomstige bezoekers om de beste films te komen kijken. De afgelopen jaren is ons filmaanbod gegroeid. We vertonen zeven dagen per week films. Dat is een divers aanbod van nationale en internationale producties, waaronder veel Europese Cinema. Van drama, komedie, actie en kostuumfilms tot klassiekers, documentaires en concertregistraties. Sinds 2021 is ook de theaterzaal uitgerust met filmapparatuur en wordt deze zaal ook voor filmprogrammering ingezet. Het aanbod is daardoor breder, er kan makkelijker geschoven worden en ingespeeld worden op successen", aldus Cindy van der Hoorn.

Meer informatie www.parkvilla.nl. Interesse om als bedrijf te doneren? Neem contact op met filmhuis@parkvilla.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Dennis on the run gisteren 16:48

Op een derde van de uitdaging!

Nou daar ben ik weer. We zitten alweer in eind februari en dat betekent dat we op een derde van onze uitdaging zitten!

Overige gisteren 16:05

Het Oranje Fonds steunt het SamenhuiS

Het SamenhuiS, centrum voor leven met en na kanker wil haar activiteiten uitbreiden en daar heeft de organisatie extra vrijwilligers voor nodig. Door de financiële steun van het Oranjefonds kan het SamenhuiS onder andere artikelen plaatsen in de lokale media en een oproep doen voor nieuwe vrijwilligers.

Kinderen gisteren 14:48

Succesvolle dag voor kinderen bij Is Morus

Is Morus organiseerde vandaag het evenement 'Pizzabakker voor 1 Dag', waar kinderen tussen 12:30 en 14:00 de kans kregen om hun eigen pizza te maken en te beleggen, met de deskundige begeleiding van de échte pizzabakkers van Is Morus.

Sport gisteren 13:40

Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal slaan handen ineen voor beweging en sportkansen

Kledingbank Groene Hart en Alphen Vitaal slaan de handen ineen. Dit initiatief is ontstaan vanuit hun gedeelde visie dat iedereen, ongeacht hun financiële situatie, moet kunnen sporten. Het project introduceert ‘De Beweegtas’, een tas gevuld met sport- en spelmateriaal, die vanaf maart beschikbaar zal zijn voor gezinnen die gebruikmaken van de diensten van Kledingbank Groene Hart.