Alphens Wijn Event
Advertorial Evenement

Culinair Alphen keert terug met een waanzinnig nieuw concept: Het Alphens Wijn Event!

Alphen aan den Rijn kan dit jaar een nieuwe naam toevoegen aan haar lijst met events met de lancering van het Alphens Wijn Event. Dit festival, geïnspireerd door succesvolle voorgangers zoals het Fonteyn Wijnfestival, het Amsterdamse Wijnfestival en Wijnfestival Bacchus, zal plaatsvinden op 23 en 24 augustus in Park Rijnstroom, dat voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot Park Wijnstroom.

Na weken van speculatie, bevestigd door teasers op social media, is de kogel door de kerk: het nieuwe wijnfestival belooft een breed scala aan internationale wijnen, aangeboden door hoofdpartner Wijnbar&Zo en hoofdsponsor Vin9. Bezoekers kunnen onder het genot van live muziek niet alleen genieten van topwijnen, maar ook van entertainment en culinaire verrassingen.

Tickets

De ticketverkoop is al begonnen met een aantrekkelijke Early Bird actie: de eerste 500 weekendtickets zijn verkrijgbaar voor €25 in plaats van €27,50. Reguliere dagtickets zijn geprijsd op €15,- per stuk. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij dit evenement; elke bezoeker ontvangt bij binnenkomst een herbruikbaar wijnglas, inbegrepen bij de prijs van het ticket.

Exclusiviteit

In tegenstelling tot voorgaande evenementen van Culinair Alphen, is er dit jaar een limiet gesteld aan het aantal bezoekers. Waar eerder tot 7500 gasten per dag werden verwelkomd, is dit nu beperkt tot 2000, om exclusiviteit en comfort te garanderen. De tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt, dus geïnteresseerden worden aangemoedigd om snel te handelen.

Met dit nieuwe evenement hoopt Culinair Alphen een unieke ervaring te bieden die zowel wijnliefhebbers als cultuurliefhebbers zal aanspreken en biedt het een prachtige kans om te genieten van de laatste zomerdagen in een idyllische setting.

Bestel tickets vrijdag

Bestel tickets zaterdag

Bestel combitickets vrijdag en zaterdag


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.