Evenementen

Culinair Alphen Oktoberfeesten verhuizen naar Rijnstreekhal

De Alphense Oktoberfeesten – dit jaar voor het eerst georganiseerd door Stichting Culinair Alphen – verhuizen naar een andere locatie dan eerder vermeld. De tent op het Aarplein is verwisseld voor de goede oude Rijnstreekhal. 16 en 17 oktober zal deze worden omgetoverd tot de gezellige en sfeervolle ‘Alphense Oktober Halle’.

Aanleiding
De aanleiding van de locatiewijziging is divers. Voorzitter John Vermeer legt uit: “Door  grote belangstelling voor de Oktoberfeesten op vrijdag- en zaterdagavond zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met het bekijken van de mogelijkheden op een nieuwe locatie, waar we meer feestgangers kunnen verwelkomen dan in de eerder geplande tent. De Rijnstreekhal was vroeger al een populaire evenementenlocatie; iedereen herinnert zich nog de grote feesten met Oud&Nieuw. Er kunnen net iets meer bezoekers in, veel faciliteiten zijn al aanwezig, de parkeermogelijkheden zijn goed, de overlast is minimaal en wij toveren de locatie natuurlijk om tot een geweldige ‘Oktober Halle’ waar een mooi feest gaat plaatsvinden.”

Nog geen kaartje?
Er zijn nog tickets zijn verkrijgbaar voor vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober. Deze kunnen online gekocht worden op www.culinairalphen.com/tickets.

Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van het programma en de laatste updates? Like de Facebookpagina van Culinair Alphen. Of neem een kijkje op www.culinairalphen.com/oktoberfeesten 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Aarhof verkocht
Stadshart gisteren 20:46

Aarhof verkocht

Winkelcentrum de Aarhof is verkocht aan de HAL. Morgen worden de plannen voor het winkelcentrum bekend gemaakt. We gaan u op de hoogte houden. 

Wilhelmus op de boom
Gemeente gisteren 13:43

Wilhelmus op de boom

Eind april 1945 was het tij geheel ten gunsten van de geallieerden gekeerd. De bevrijding van het nog bezette deel van Nederland was slechts een kwestie van dagen. Het verschuiven van de avondklok van 8 naar 9 uur was een van de eerste tekenen van de naderende bevrijding. In de nacht van 28 op 29 april trouwden Adolf Hitler en Eva Braun. Op de 30e april pleegden ze zelfmoord.  Hitler werd opgevolgd door Groot-Admiraal Dönitz. Zijn belangrijkste opdracht volgens hemzelf was het leven van de Duitsers redden. Daartoe was overgave aan de geallieerden noodzakelijk.