Brasserie de Alphense Burgemeester

Culinair genieten bij Brasserie de Alphense Burgemeester

Van 15 tot en met 25 mei is het eindelijk weer zover: de Alphens Restaurantweek! Deze elf dagen zijn natuurlijk niks zonder gezellige restaurants en heerlijk eten. Daarom gaat Brasserie de Alphense Burgemeester haar uiterste best doen om jou te verassen met een speciaal meergangendiner. Proef & ervaar het zelf!

Bij Brasserie de Alphense Burgemeester heb je zonder enige twijfel een gezellige avond. Niet alleen geniet je van heerlijke gerechten, ook hangt er in het restaurant een gezellige en gemoedelijke sfeer. Direct bij binnenkomst geeft dit je een vertrouwd en huiselijk gevoel. Daarnaast proef je bij Brasserie de Alphense Burgemeester de passie voor écht lekker eten en drinken. 

Voor ieder wat wils

Bij Brasserie de Alphense Burgemeester geniet je tijdens de Alphens Restaurantweek van een verrukkelijk driegangen keuzemenu voor slechts € 34,95 per persoon.

Wat is een meergangenmenu zonder voorgerecht? Niks natuurlijk. Daarom kun je bij Brasserie de Alphense Burgemeester een smakelijk voorgerecht kiezen! Ga voor de gegrilde asperge met mosterd crumble, doperwt crème, munt en buikspek. Eet jij vegetarisch of ben je geen vleesliefhebber? Geen probleem! Brasserie de Alphense Burgemeester heeft namelijk ook een vegetarische variant van de gegrilde asperge met Granny Smith, gerookte biet en geitenkaas. Begint jouw maag ook al te knorren?

Nu je smaakpapillen lekker zijn opgewarmd, komen we aan bij het hoofdgerecht. Brasserie de Alphense Burgemeester heeft bij deze gang voor ieder wat wils. Zo kun je kiezen voor de krokant gebakken eendenborst met gevogelte jus, uiencompote en rösti. Meer fan van vis? Ga dan voor de gebakken schelvis met fettuccine, courgette, botersaus en vadouvan, afgetopt met bundelzwam. Vegetarisch dineren is ook zeker geen probleem, want er staat een heerlijke witlof tarte tatin met blauwe kaas crème, gepofte druif en pecannoten op het menu! Zeg daar maar eens nee tegen.

En natuurlijk mag een nagerecht niet ontbreken tijdens zo’n heerlijk avondje uit. Daarom heeft Brasserie de Alphense Burgemeester een bijzonder dessert voor je klaarstaan: de New York cheesecake met meringue en witte chocolade. Dat is pas een feestje!

Ja, ik wil reserveren >

Over de Alphens Restaurantweek

Van 15 tot en met 25 mei kun jij weer smullen van een meergangen keuzemenu bij één van de 16 deelnemende restaurants. Dineer jij bij je favoriete restaurant? Of kom je uit je comfortzone en ga je dineren bij een voor jou nieuw restaurant? Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek!


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.