bymip
Advertorial Horeca

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.  

Van november tot en met maart heb je al een 3-gangen diner voor slechts € 25. In de maand november bestaat het menu uit een licht pittige pompoensoep (voorgerecht), zalmfilet teppanyaki gereserveerd met tagliatelle pasta, broccoli en teriyaki saus (hoofdgerecht), een zacht gegaarde kalfssukade gereserveerd met aardappelknolselderij mousseline en een saus van morilles (hoofgerecht) en om de avond af te sluiten is er de huisgemaakte chocolade lava cake met vanille-ijs (nagerecht).

Passie voor eten, aandacht voor gasten
Het wintermenu wordt samengesteld door chef-kok Johan. “De winter is een mooie tijd om te experimenteren met nieuwe gerechten”, vertelt Johan. “Ieder seizoen levert andere producten en ik vind het heerlijk om seizoensgebonden te werk te gaan. Ik laat mij daarbij ook adviseren door bijvoorbeeld de vis- en groenteboeren.”

De gasten kunnen iedere maand een ander menu verwachten. Maar voordat gerechten op het menu komen te staan, laat Johan ze eerst proeven door de vaste gasten. “Experimenteren is leuk, maar de gasten moeten het wel lekker vinden. Vandaar dat ik hen er ook bij betrek door het gerecht eerst te laten proeven. Als ik ze dan zie genieten, dan geniet ik ook. Dan zie ik waar ik het voor doe.”

Johan is vanaf zijn 26e chef-kok en inmiddels al 3 jaar werkzaam bij Wet ’n Wild. Johan is een chef die leeft voor zijn vak en zijn gasten graag verrast. “Waar anderen gaan Netflixen, besteed ik mijn vrije tijd aan het lezen van kookboeken en het kijken van kookprogramma’s. Dan stroom ik weer vol met inspiratie. Ik neem dit vervolgens weer mee in mijn eigen gerechten en ontwikkel zo beetje bij beetje mijn eigen smakenpalet.”

Hoewel Johan de chef-kok is van de keuken, doet hij het nooit alleen. “De afgelopen 3 jaar heb ik hier veel geleerd en voldoening gehaald uit mijn vak. Maar ik doe het nooit alleen. Iedereen werkt hard, maar altijd naar zijn eigen kunnen. Zo houden we de balans tussen uitdaging en plezier.”

Van november tot en met maart kun je van vrijdag tot en met zondag bij Wet ’n Wild terecht voor een heerlijk diner. Uiteraard is het ook mogelijk om a la carte te bestellen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels vandaag 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige vandaag 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek gisteren 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!