bymip
Advertorial Horeca

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.  

Van november tot en met maart heb je al een 3-gangen diner voor slechts € 25. In de maand november bestaat het menu uit een licht pittige pompoensoep (voorgerecht), zalmfilet teppanyaki gereserveerd met tagliatelle pasta, broccoli en teriyaki saus (hoofdgerecht), een zacht gegaarde kalfssukade gereserveerd met aardappelknolselderij mousseline en een saus van morilles (hoofgerecht) en om de avond af te sluiten is er de huisgemaakte chocolade lava cake met vanille-ijs (nagerecht).

Passie voor eten, aandacht voor gasten
Het wintermenu wordt samengesteld door chef-kok Johan. “De winter is een mooie tijd om te experimenteren met nieuwe gerechten”, vertelt Johan. “Ieder seizoen levert andere producten en ik vind het heerlijk om seizoensgebonden te werk te gaan. Ik laat mij daarbij ook adviseren door bijvoorbeeld de vis- en groenteboeren.”

De gasten kunnen iedere maand een ander menu verwachten. Maar voordat gerechten op het menu komen te staan, laat Johan ze eerst proeven door de vaste gasten. “Experimenteren is leuk, maar de gasten moeten het wel lekker vinden. Vandaar dat ik hen er ook bij betrek door het gerecht eerst te laten proeven. Als ik ze dan zie genieten, dan geniet ik ook. Dan zie ik waar ik het voor doe.”

Johan is vanaf zijn 26e chef-kok en inmiddels al 3 jaar werkzaam bij Wet ’n Wild. Johan is een chef die leeft voor zijn vak en zijn gasten graag verrast. “Waar anderen gaan Netflixen, besteed ik mijn vrije tijd aan het lezen van kookboeken en het kijken van kookprogramma’s. Dan stroom ik weer vol met inspiratie. Ik neem dit vervolgens weer mee in mijn eigen gerechten en ontwikkel zo beetje bij beetje mijn eigen smakenpalet.”

Hoewel Johan de chef-kok is van de keuken, doet hij het nooit alleen. “De afgelopen 3 jaar heb ik hier veel geleerd en voldoening gehaald uit mijn vak. Maar ik doe het nooit alleen. Iedereen werkt hard, maar altijd naar zijn eigen kunnen. Zo houden we de balans tussen uitdaging en plezier.”

Van november tot en met maart kun je van vrijdag tot en met zondag bij Wet ’n Wild terecht voor een heerlijk diner. Uiteraard is het ook mogelijk om a la carte te bestellen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 09:03

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Advertorial Overige gisteren 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport gisteren 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen gisteren 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie gisteren 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Rechtszaak gisteren 14:23

Strafzaak geseponeerd door omgekomen verdachte

De rechtszaak tegen een Alphenaar is geseponeerd door het Openbaar Ministerie (OM). De reden? De verdachte is onlangs om het leven gekomen bij een ongeluk.