Cupelicious
Advertorial Eten en drinken

Cupelicious, een nieuw concept van de Alphense ondernemer Frangken Tuhumena

Op 1 en 2 mei vindt de Grand Opening plaats van Cupelicious, a pure taste of cupcake. Cupelicious is het nieuwste cupcake concept van Frangken Tuhumena, de rasondernemer uit Alphen aan den Rijn. Plaats jij online een bestelling? Dan maak je ook nog kans op een jaar lang gratis cupcakes!

Naast 333travel en Coronasneltestpoint, welke Frangken met zijn zoon Jason heeft opgericht, start hij met Cupelicious een nieuwe cupcake brand met invloeden uit Amerika. “Het is allemaal vijf jaar geleden begonnen tijdens een vakantie met mijn gezin naar Amerika”, begint Frangken. “Onze toen nog 10-jarige dochter Jada verleidde mij om naar de beste cupcake winkel te gaan in New York.” De volle smeuïge smaak maakte vader Frangken super enthousiast en hij beloofde zijn dochter ooit een eigen cupcake brand in Nederland te lanceren.

De Grand Opening

Met 333travel ging het vorig jaar niet goed, want reizen was (en is) een no go. Daarom is Cupelicious, a pure taste of cupcake, afgelopen jaar ontwikkelt. “Je kunt kiezen uit verschillende smaken, zoals Red Velvet, Dark Chocolate, Cheesecake Banana en nog meer.” En op 1 en 2 mei is het zover: de Grand Opening van de eerste Cupelicious store in Leiden. “Onze eerste winkel heeft een roze en zoete inrichting. Cupelicious is een beleving met een Amerikaans tintje. De planning is dat er de komende jaren in alle grote steden een Cupelicious store wordt gelanceerd.”

De cupcakes zijn handgemaakt met verse ingrediënten en worden dagvers verkocht. De smaak is uniek, vol en smeuïg, en nergens anders in Nederland te verkrijgen. “Je kunt je babyshower, feestje, bruiloftsfeest en andere feesten ook completer maken met deze overheerlijke verwennerij”, tipt Frangken.

Maak kans op een jaar lang gratis cupcakes

Bestel online de Cupelicious Experience Box met vier verschillende smaken voor slechts € 10 (normaal € 17,50). De bestelling kun je dan afhalen op 1 of 2 mei aanstaande. Extra leuk: na je bestelling maak je tevens kans op een jaar lang gratis cupcakes! De loting vindt plaats op 7 mei en wordt via social media bekend gemaakt.

Via Cupelicious.nl kun je jouw Experience Box bestelling doen. Eet smakelijk!

Cupelicious cupcakes 2.jpg


Meer nieuws

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!