Cupelicious
Advertorial Eten en drinken

Cupelicious, een nieuw concept van de Alphense ondernemer Frangken Tuhumena

Op 1 en 2 mei vindt de Grand Opening plaats van Cupelicious, a pure taste of cupcake. Cupelicious is het nieuwste cupcake concept van Frangken Tuhumena, de rasondernemer uit Alphen aan den Rijn. Plaats jij online een bestelling? Dan maak je ook nog kans op een jaar lang gratis cupcakes!

Naast 333travel en Coronasneltestpoint, welke Frangken met zijn zoon Jason heeft opgericht, start hij met Cupelicious een nieuwe cupcake brand met invloeden uit Amerika. “Het is allemaal vijf jaar geleden begonnen tijdens een vakantie met mijn gezin naar Amerika”, begint Frangken. “Onze toen nog 10-jarige dochter Jada verleidde mij om naar de beste cupcake winkel te gaan in New York.” De volle smeuïge smaak maakte vader Frangken super enthousiast en hij beloofde zijn dochter ooit een eigen cupcake brand in Nederland te lanceren.

De Grand Opening

Met 333travel ging het vorig jaar niet goed, want reizen was (en is) een no go. Daarom is Cupelicious, a pure taste of cupcake, afgelopen jaar ontwikkelt. “Je kunt kiezen uit verschillende smaken, zoals Red Velvet, Dark Chocolate, Cheesecake Banana en nog meer.” En op 1 en 2 mei is het zover: de Grand Opening van de eerste Cupelicious store in Leiden. “Onze eerste winkel heeft een roze en zoete inrichting. Cupelicious is een beleving met een Amerikaans tintje. De planning is dat er de komende jaren in alle grote steden een Cupelicious store wordt gelanceerd.”

De cupcakes zijn handgemaakt met verse ingrediënten en worden dagvers verkocht. De smaak is uniek, vol en smeuïg, en nergens anders in Nederland te verkrijgen. “Je kunt je babyshower, feestje, bruiloftsfeest en andere feesten ook completer maken met deze overheerlijke verwennerij”, tipt Frangken.

Maak kans op een jaar lang gratis cupcakes

Bestel online de Cupelicious Experience Box met vier verschillende smaken voor slechts € 10 (normaal € 17,50). De bestelling kun je dan afhalen op 1 of 2 mei aanstaande. Extra leuk: na je bestelling maak je tevens kans op een jaar lang gratis cupcakes! De loting vindt plaats op 7 mei en wordt via social media bekend gemaakt.

Via Cupelicious.nl kun je jouw Experience Box bestelling doen. Eet smakelijk!

Cupelicious cupcakes 2.jpg


Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Mansio

Een mansio is een Romeinse herberg die reizigers onderdak biedt. Niet zomaar iedere reiziger trouwens. In principe is een mansio bestemd voor de postbestellers van de oudheid die hier hun paarden wisselen, gebruik maken van een verversing en overnachten.

Advertorial Sport vandaag 10:06

Tijd voor Vitaliteit – maak kennis met 50+ sporten in Alphen

Nu de maatregelen rondom corona weer iets versoepelen, gaat ook het programma ‘Tijd voor Vitaliteit’ weer deels van start. In dit sportprogramma maken 50-plussers uit Alphen tegen een laag tarief kennis met vijf verschillende sporten.

Te zien op televisie vandaag 08:38

Tekening van Alphense kunstenares gekozen bij Sterren op het Doek

In de aflevering van het televisieprogramma Sterren op het Doek was zaterdagavond de Alphense kunstenares Yvette Bavelaar te zien. Samen met twee andere kunstenaars portretteerde zij Frank Boeijen. De tekening van Yvette bleek in de smaak te vallen, want de zanger koos uiteindelijk haar werk.

Politie gisteren 21:25

Jongens beroven vrouw (72) op straat met boksbeugel

Zaterdagmiddag reed een vrouw (72) op haar scootmobiel richting het centrum van Alphen toen zij door twee jongens op een scooter werd beroofd. Hierbij gebruikten zij een boksbeugel.