Grandcafé De Zaak
Advertorial Horeca

Cupido staat zondag 14 februari weer voor de deur

Wil jij je geliefde op Valentijnsdag verrassen met een overheerlijk viergangenmenu van de keukenbrigade van Grandcafé De Zaak? Dat kan!

Wil je samen lekker stoeien in de keuken? Dan levert Grandcafé de Zaak één van de viergangenmenu's geheel voorbereid aan met een duidelijk omschreven bereidingswijze. Zo kan je samen deze heerlijke gerechten in jullie eigen tempo bereiden.

Geen zin om te koken op Valentijnsdag? Grandcafé de Zaak biedt meerdere geheel bereide menu’s aan die je kan bestellen voor een tijdstip naar keuze. Zo heb je genoeg tijd voor elkaar. 

Een viergangenmenu voor twee personen kost je € 70, dat is inclusief een fles bubbels. Er zijn verschillende viergangenmenu's te bestellen. Hier vind je alle opties. 

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier.


Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 17:30

Winkeldieven slaan toe in het Alphense centrum

Zondag sloegen twee winkeldieven toe in het Alphense centrum. De politie wist beide winkeldieven aan te houden, mede door oplettend winkelpersoneel.

Advertorial Sport gisteren 14:49

Hoogstwaarschijnlijk voorlopig geen voetbal meer

Drie Alphense teams kwamen in het weekeinde in actie. Het betreft Alphia, Alphense Boys zaterdag en AVV Alphen. Alle drie scoorden ze driemaal, maar alleen voor Alphen was dat aantal goed voor drie punten.

Evenementen gisteren 14:05

Vrienden van de Adventskerk zet streep door gospelconcert

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft helaas moeten besluiten het gospelconcert in de Adventskerk op 17 december te annuleren. “Door strengere maatregelen vanwege corona is er geen andere mogelijkheid.”