Grandcafé De Zaak
Advertorial Horeca

Cupido staat zondag 14 februari weer voor de deur

Wil jij je geliefde op Valentijnsdag verrassen met een overheerlijk viergangenmenu van de keukenbrigade van Grandcafé De Zaak? Dat kan!

Wil je samen lekker stoeien in de keuken? Dan levert Grandcafé de Zaak één van de viergangenmenu's geheel voorbereid aan met een duidelijk omschreven bereidingswijze. Zo kan je samen deze heerlijke gerechten in jullie eigen tempo bereiden.

Geen zin om te koken op Valentijnsdag? Grandcafé de Zaak biedt meerdere geheel bereide menu’s aan die je kan bestellen voor een tijdstip naar keuze. Zo heb je genoeg tijd voor elkaar. 

Een viergangenmenu voor twee personen kost je € 70, dat is inclusief een fles bubbels. Er zijn verschillende viergangenmenu's te bestellen. Hier vind je alle opties. 

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier.


Meer nieuws

Sport gisteren 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie gisteren 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Blog Opinie 14 mei 2021 20:01

MINERVA Miljoenentekort

De tekorten bij alle gemeenten lopen op. De zalvende woorden van de CDA-wethouder van Alphen aan den Rijn ten spijt: hier ook! Ik denk zomaar dat het om vele miljoenen aan tekorten gaat. Misschien wel een stuk of 10 en dat bovenop de toch al geplande ombuigingen, lees bezuinigingen.