Advertorial Economie

Cursus Begin met yoga bij Yogatreasure

Op maandag 26 november start de cursus Begin met yoga bij Yogatreasure. Ervaar zelf de voordelen van yoga en creëer flexibiliteit, kracht, rust en harmonie in lichaam en geest!

In 3 weken achter elkaar in 3 opbouwende lessen leer je de basishoudingen, hoe je deze kan aanpassen, algemene en eenvoudige ademhalingtechnieken en nog veel meer. De Begin met yoga-cursus zal je helpen om jezelf op je gemak te voelen in de reguliere groepslessen bij Yogatreasure. Een mooie kans om met yoga te beginnen.

Yoga is namelijk voor iedereen: mannen, vrouwen, mensen met blessures, sporters, minder fitte mensen, slank of niet zo slank en ga zo maar door. Yoga start misschien op de mat maar veel aspecten van yoga kun je meenemen in je dagelijkse levensstijl. Laagdrempelig, praktisch, nuchter! Kom het gewoon ervaren! Meer informatie over de cursus kan je vinden via deze link en je kan je hier ook aanmelden.

Je vindt Yogatreasure aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 17a in Alphen aan den Rijn. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.