Advertorial Economie

Cursus Begin met yoga bij Yogatreasure

Op maandag 26 november start de cursus Begin met yoga bij Yogatreasure. Ervaar zelf de voordelen van yoga en creëer flexibiliteit, kracht, rust en harmonie in lichaam en geest!

In 3 weken achter elkaar in 3 opbouwende lessen leer je de basishoudingen, hoe je deze kan aanpassen, algemene en eenvoudige ademhalingtechnieken en nog veel meer. De Begin met yoga-cursus zal je helpen om jezelf op je gemak te voelen in de reguliere groepslessen bij Yogatreasure. Een mooie kans om met yoga te beginnen.

Yoga is namelijk voor iedereen: mannen, vrouwen, mensen met blessures, sporters, minder fitte mensen, slank of niet zo slank en ga zo maar door. Yoga start misschien op de mat maar veel aspecten van yoga kun je meenemen in je dagelijkse levensstijl. Laagdrempelig, praktisch, nuchter! Kom het gewoon ervaren! Meer informatie over de cursus kan je vinden via deze link en je kan je hier ook aanmelden.

Je vindt Yogatreasure aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 17a in Alphen aan den Rijn. 


Meer nieuws

Wegwerkzaamheden vandaag 17:16

Hinder in januari en februari door werkzaamheden kruising N207 Leimuiden

Om de doorstroming van het verkeer tussen Alphen en Leimuiden te verbeteren, werkt de provincie Zuid-Holland aan de N207. Het kruispunt Dokter Stapenséastraat-Burgemeester Bakhuizenlaan in Leimuiden is het laatste stuk van de N207 dat wordt aangepast. De werkzaamheden kunnen hinder opleveren in januari en februari.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:50

In deze situaties mag je tijdens de avondklok wel op straat zijn

Als de Tweede Kamer instemt met het invoeren van de avondklok, betekent dit dat iedereen tussen 20:30 uur ’s avonds en 04:30 uur ’s ochtends niet op straat mag zijn. Er gelden echter uitzonderingen. In welke situaties een uitzondering geldt, lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 15:11

Maggie zorgt voor fun in your kitchen!

Maggie Blue heeft het roer een beetje omgegooid. Nu het lijkt alsof de lockdown en sluiting van de horeca nog een tijdje zal duren, vond Maggie het tijd voor verandering. 

Coronavirus in Alphen vandaag 13:59

Oplichters actief die ‘versnelde vaccinatie’ aanbieden

De coronacrisis brengt nieuwe vormen van oplichting met zich mee. Eerder werd er al gewaarschuwd voor babbeltrucs aan de deur, nu waarschuwt GGD Hollands Midden voor oplichters die een zogenaamde versnelde vaccinatie aanbieden.