Advertorial Economie

Cursus Begin met yoga bij Yogatreasure

Op maandag 26 november start de cursus Begin met yoga bij Yogatreasure. Ervaar zelf de voordelen van yoga en creëer flexibiliteit, kracht, rust en harmonie in lichaam en geest!

In 3 weken achter elkaar in 3 opbouwende lessen leer je de basishoudingen, hoe je deze kan aanpassen, algemene en eenvoudige ademhalingtechnieken en nog veel meer. De Begin met yoga-cursus zal je helpen om jezelf op je gemak te voelen in de reguliere groepslessen bij Yogatreasure. Een mooie kans om met yoga te beginnen.

Yoga is namelijk voor iedereen: mannen, vrouwen, mensen met blessures, sporters, minder fitte mensen, slank of niet zo slank en ga zo maar door. Yoga start misschien op de mat maar veel aspecten van yoga kun je meenemen in je dagelijkse levensstijl. Laagdrempelig, praktisch, nuchter! Kom het gewoon ervaren! Meer informatie over de cursus kan je vinden via deze link en je kan je hier ook aanmelden.

Je vindt Yogatreasure aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 17a in Alphen aan den Rijn. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 12:28

Windsurfvereniging WSV verboden voor honden

De Alphense Hondenbezitter waarschuwt voor het verboden gebied voor honden bij Zegersloot. Het gaat om het strandje bij de windsurfvereniging WSV Zegerplas. 

Coronavirus in Alphen vandaag 11:02

Coronabesmetting via het water is gering, maar waarom?

Kun je besmet raken met het coronavirus door zwemwater of door open water of fonteinen? Dat is een vraag die veel mensen stellen aan GGD Hollands Midden. De kans hierop is gering, maar waarom? Dat legt GGD Hollands Midden uit.

Weer in Alphen vandaag 09:10

RIVM haalt Nationaal Hitteplan van stal

Het RIVM heeft het Nationaal Hitteplan geactiveerd in verband met de tropische temperaturen die ons de komende dagen te wachten staan. ‘’Voor mensen met een kwetsbare gezondheid kan dit tot problemen leiden. Ook mensen in goede gezondheid kunnen met deze temperaturen klachten krijgen.’’

Advertorial Horeca gisteren 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?

Alphens Restaurantweek gisteren 18:38

Alphens Restaurantweek: Een beregoed menu van De Beren

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangenmenu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Beren.

Overige gisteren 16:46

Nieuw in de Raadhuisstraat: Fab Hair

Waar je de kapsalon voorheen kon vinden boven Gaaf in de Julianastraat, verwelkomt eigenaresse van Fab Hair, Pascale, je vanaf 1 september graag in de Raadhuisstraat!