Advertorial Economie

Cursus Begin met yoga bij Yogatreasure

Op maandag 26 november start de cursus Begin met yoga bij Yogatreasure. Ervaar zelf de voordelen van yoga en creëer flexibiliteit, kracht, rust en harmonie in lichaam en geest!

In 3 weken achter elkaar in 3 opbouwende lessen leer je de basishoudingen, hoe je deze kan aanpassen, algemene en eenvoudige ademhalingtechnieken en nog veel meer. De Begin met yoga-cursus zal je helpen om jezelf op je gemak te voelen in de reguliere groepslessen bij Yogatreasure. Een mooie kans om met yoga te beginnen.

Yoga is namelijk voor iedereen: mannen, vrouwen, mensen met blessures, sporters, minder fitte mensen, slank of niet zo slank en ga zo maar door. Yoga start misschien op de mat maar veel aspecten van yoga kun je meenemen in je dagelijkse levensstijl. Laagdrempelig, praktisch, nuchter! Kom het gewoon ervaren! Meer informatie over de cursus kan je vinden via deze link en je kan je hier ook aanmelden.

Je vindt Yogatreasure aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 17a in Alphen aan den Rijn. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 12:53

Sinterklaas bij winkelcentrum De Baronie

Sinterklaas komt ook dit jaar graag naar winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn. De Goedheiligman bezoekt het winkelcentrum op zaterdag 23 november en neemt zijn Pietenorkest mee!

Verkeer en vervoer vandaag 12:23

Schip vast onder Máximabrug

Op maandag 18 november is aan het eind van de ochtend een schip vast komen te zitten onder de Máximabrug in Alphen.

Advertorial Horeca vandaag 10:28

Table Service bij McDonald’s aan het Rijnplein

Het McDonald’s Restaurant aan het Rijnplein in Alphen bedient vanaf vandaag, maandag 18 november, haar gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling meteen een plekje kiezen om te zitten. Een medewerker serveert de bestelling van de gast persoonlijk aan tafel uit.

Algemeen vandaag 09:46

Kerstpakketten voor en door Alphenaren

Diaconaal Platform Alphen (DPA) en de Stichting Slimm organiseren dit jaar opnieuw een kerstpakkettenactie in Alphen. De Kerstpakkettenactie is er om iedere Alphenaar, waarvan iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket te bezorgen.

Calamiteiten vandaag 08:43

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.