D66

D66 Alphen aan den Rijn kiest kandidaat-lijsttrekker

Iedere lokale afdeling van D66 Groene Hart heeft sinds 8 juni een kandidaat-lijstrekker. Tijdens de Algemene Afdeling Vergadering van D66 Groene Hart zijn voor de vier gemeentes die onder deze afdeling vallen, de kandidaat-lijsttrekkers bekendgemaakt. Voor Alphen aan den Rijn heeft de huidige fractievoorzitter en lijsttrekker, Gert van der Ham, zich kandidaat gesteld.

“In Alphen aan den Rijn is aantoonbaar nog veel te doen op ‘grote dossiers’ als wonen, duurzaamheid, onderwijs, cultuur, versterking van de economie, verbetering van de gemeentelijke financiën. Graag neem ik het voortouw om op deze thema’s een krachtig D66-geluid te laten horen in de komende jaren", zegt Gert.

Gert staat volledig achter het D66 motto “We laten iedereen vrij, maar niemand vallen”. "Geen betuttelende overheid, maar een overheid die ruimte laat aan inwoners. Met een sterkte fractie gaan we op weg naar een goede verkiezingsuitslag, ik heb er weer zin in!”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek plein vandaag 14:36

D66 Alphen aan den Rijn is tegen gratis parkeren in centrum

D66 is tegen de invoering van de eerste anderhalf uur gratis parkeren in het stadscentrum en de verbinding die is gelegd met de Onroerend Zaak Belasting. Als uitruil zal de OZB voor winkeliers worden verhoogd.

Advertorial Winkels vandaag 13:04

Wijnen voor de koude winterdagen bij La Bodega ‘87

Krijg jij ook helemaal zin om het in huis gezellig te maken en een lekker uitgebreid herfstdiner op tafel te zetten? Daar hoort natuurlijk wel een heerlijke wijn bij van La Bodega ’87! Nu de herfst echt is begonnen kan je bij La Bodega ’87 terecht voor wijnen die goed bij dit seizoen passen.