D66

D66 Alphen aan den Rijn kiest kandidaat-lijsttrekker

Iedere lokale afdeling van D66 Groene Hart heeft sinds 8 juni een kandidaat-lijstrekker. Tijdens de Algemene Afdeling Vergadering van D66 Groene Hart zijn voor de vier gemeentes die onder deze afdeling vallen, de kandidaat-lijsttrekkers bekendgemaakt. Voor Alphen aan den Rijn heeft de huidige fractievoorzitter en lijsttrekker, Gert van der Ham, zich kandidaat gesteld.

“In Alphen aan den Rijn is aantoonbaar nog veel te doen op ‘grote dossiers’ als wonen, duurzaamheid, onderwijs, cultuur, versterking van de economie, verbetering van de gemeentelijke financiën. Graag neem ik het voortouw om op deze thema’s een krachtig D66-geluid te laten horen in de komende jaren", zegt Gert.

Gert staat volledig achter het D66 motto “We laten iedereen vrij, maar niemand vallen”. "Geen betuttelende overheid, maar een overheid die ruimte laat aan inwoners. Met een sterkte fractie gaan we op weg naar een goede verkiezingsuitslag, ik heb er weer zin in!”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Winacties tien jaar Alphens vandaag 09:53

WINNEN: een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje

Alphens.nl bestaat deze week 10 jaar en daarom pakken we uit met toffe winacties. Dit keer mogen wij een diner voor twee bij Proeflokaal Bregje weggeven. Dat wordt ongetwijfeld genieten!

Rechtszaak gisteren 18:29

Rechtbank oordeelt: celstraf voor complotdenker

Zaterdag protesteerde een groep mensen bij de Alphense gevangenis nog voor het vrijlaten van complotdenker Wouter Raatgever (53). Maar vrijlating zit er voorlopig nog niet in. De 53-jarige is veroordeeld tot negen maanden cel, waarvan drie maanden voorwaardelijk.

Politie gisteren 17:02

Man is rijbewijs kwijt nadat hij met slok te veel op ging rijden

In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 juni heeft een Alphense bestuurder wel heel diep in het glaasje gekeken. De 20-jarige man blies als beginnend bestuurder maar liefst 560 UG/L. Dat is meer dan zes keer zoveel als de toegestane hoeveelheid.